Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień na zegarku Samsung Galaxy Watch 4

(Temat utworzony: 14-04-2022 01:34 PM)
14188 Wyświetlenia
Xayah03
Student
Opcje

Zegarek posiadam ok. miesiąc czasu, a nagle 5

278154908_1195665544595480_2250353665514652743_n.jpgdni temu przestały przychodzić powiadomienia, chodzi o powiadomienia SMS oraz z aplikacji takich jak Messenger, Facebook, Instagram, Snapchat, jedyne powiadomienie jakie przychodzi to gdy ktoś dzowni. Zegarek połączony jest z telefonem Xiaomi POCO m3 PRO 5G. 277980414_462947608962623_3786603101494215776_n.jpg

104 Odpowiedzi
WojZdu
First Poster
Opcje
Po ostatniej aktualizacji przestały wyskakiwać powiadomienia z Whatsapp, wiadomosci itp, wczesniej było powiadomienie, w którym można bylo odczytać treść i odpowiedzieć. Przed aktualizacją wszystko było ok. W ustawieniach jest jak było, czy ktoś coś poradzi, gdzie co zmienić?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WojZdu, Pobierz WhatsApp na zegarek i zobacz czy sytuacja z powiadomieniami ulegnie zmianie

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp

0 Like
WojZdu
First Poster
Opcje
Mam go na zegarku, sparowany jest z telefonem, problem pojawil sie po aktualizacji, wczesniej ze wszystkich aplikacji bylo powiadomienie i tresc, na ktora mozna bylo od razu odpisac
0 Like
DawidDG
Apprentice
Opcje
Ja miałem podobnie. Momentalnie problem z powiadomieniami po aktualizacji. 2 razy instalowałem i odinstalowałem aplikacje WhatsApp na zegarku. Nic innego nie pomagało. Po odisntalowanuy wracają powiadomienia wysyłane z telefonu.
0 Like
WojZdu
First Poster
Opcje
Próbowałem jeszcze wyczyścić dane aplikacje, zobaczymy czy coś pomoże
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013 problem jest taki jak tutaj opisują u siebie mam dokładnie to samo po zainstalowaniu WhatsAppa na zegarku żadne powiadomienia dotyczące tej aplikacji nie przychodzą na zegarek Musiałem ją odinstalować żeby była tylko na telefonie.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
marmaj
First Poster
Opcje
Tak, mam
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@marmaj Jeżeli ustawienia powiadomień masz poprawnie skonfigurowane, to najpewniej trzeba będzie wyczyścić dane Galaxy Wearable i raz jeszcze sparować zegarek z telefonem:

Ustawienia > Aplikacje > Galaxy Wearable > Pamięć > Wyczyść Dane.

0 Like
poterro
Explorer
Opcje
Mam problem z powiadomieniami na urządzeniu Galaxy Watch4. Zegarek jest normalnie połączony z telefonem, wszystkie ustawienia były cały czas takie same, nic nie zmieniałem. Powiadomienia z aplikacji typu Messenger, WhatsApp, Snapchat itp pokazują się na zegarku, ale nie ma ani animacji że przyszła nowa wiadomość ani żadnych wibracji itp (tak jak mówiłem nie zmieniałem żadnych ustawień, po prostu nagle przestały działać powiadomienia)
0 Like