Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria galaxy watch 6

(Temat utworzony: 04-08-2023 09:29 AM)
7163 Wyświetlenia
russso
Journeyman
Opcje
Witam. Bardzo Was proszę o pomoc co jest z tymi Usługami Google Play bo bardzo mi drenuje baterie.

image

0 Like
91 Odpowiedzi
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Duduś89 sprawdzałeś rady innych userów w tym wątku?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Sosna78
First Poster
Opcje

Screenshot_20230924_083507_Galaxy Watch5 Manager.jpg

 Ten sam problem po ostatniej aktualizacji watch 5

0 Like
PalnikMetal
Journeyman
Opcje

Screenshot_20240106-154536.png

 Witam jak u was bateria w zegarkach , na forum na FB powiedzieli mi że wytrzymują GW6C z 3 dni mój wytrzymuje ledwo 34h 

0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Wszystko zależy od użytkowania. Czy śpisz z zegarkiem czy nie. Ale to dosyć słaby wynik jak na ten zegarek. Proponuję wyłączyć (o ile uzywasz) lte, całkowicie wyłączyć wifi (nawet nie automat)
0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
Wifi do wyłączenia,automatyczny pomiar pulsu,wykrywanie treningów itp. Chyba że treningi są potrzebne lub problemy ze zdrowiem to zostawić,ale wtedy trzeba się liczyć ze skróceniem czasu pracy.
0 Like
PalnikMetal
Journeyman
Opcje

AOD wyłączone LTE lokalizacja  WiFi Bluetooth i inne tylko włączam kiedy korzystam. Zegarek non stop na oszczędzaniu baterii ,  dwa razy zegarek resetowany robiony wipe cache i nic tarcza czarna Samsunga oryginalna spersonalizowana jedynie z czego korzystam mocniej to SMS i rozmowy i to z 4 SMSy odczytane  na dzień z jedną rozmowę na dzień lub  wcale . Ustawienia zdrowotne po wyłączne stres, plus itp ustawione na ręczny pomiar .

0 Like
PalnikMetal
Journeyman
Opcje

Żadko z nim śpię mam ustawiony tryb nocny od 22:40 do 4.20  , z moich spostrzeżeń przez noc potrafi bateria rozładować się  o 20%  odstawiony na półkę  . 

0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
No to kiepsko. U mnie Watch 4,włączone wszystko oprócz pomiarów z automatu i wifi. 3,5 dnia średnio.
0 Like
DamianM_
First Poster
Opcje
Hej, 
po 4 tyg używania zegarka odnotowałem problem z baterią - rozładowuje się po ok 5h od naładowania. 
Czy ktoś spotkał się z podobną sprawą i wie jak to rozwiązać?

Pozdrawiam,
Damian
0 Like
PalnikMetal
Journeyman
Opcje

Problem może być w pierwszych 2,3 dniach użytkowania spróbuj zrobić reset całkowity zegarka i nie baw się nim przez te 2,3 dni on niby się uczy wzorców użytkownika  , a i też jak już ustawią się te wzorce nie bądź wkurzony na to że rozładuje ci się szybciej pierwszego dnia po ustawieniu wzorców , u mnie tak było . Teraz u mnie to max 36 h aktywnego użytkowania , niby . Ale na forum FB mi mówili że wynik 3 dni jest możliwy narazie dla mnie to bajki i chcę się dowiedzieć jak u innych użytkowników gw6 Classic 47 mm.

Żona ma watch 5 44 mm i ona prawie dobija do 3 dni . Chciałbym się dowiedzieć na forum czy normą jest 36-40 h czy jednak coś jest z zegarkiem i można dobić do 3 dni .

0 Like