Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

zobrazení mapy po aktivitě

(Téma vytvořeno: 11-03-2021 12:45 PM)
5056 Zobrazení
H99
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, poradí někdo. Z ničeho nic, se mi nezobrazuje mapa v hodinkách ani v aplikaci, po ukončení chůze/běhu. Včera dopoledne všude mapa byla a odpoledne po běhu už ne. Dnes to také nefunguje. Nic jsem na hodinkách nezapínala a ani nevypínala...moc tomu nerozumím, proč to z ničeho nic přestalo fungovat.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @H99 

Jednalo se o ručně spuštěnou aktivitu, nebo automatický záznam? Vyzkoušejte zkontrolovat všechna nastavení:

Pro aplikaci Samsung Health  v telefonu musíte povolit polohu v nastavení oprávnění aplikace v telefonu

Screenshot_20201225-162746_Samsung Health.jpg

a dále v samotmém nastavení hodinek a aplikace Samsung Health v hodinkách - Nastavení 》Poloha a Oprávnění 

Screen_20201225_163020.png

Screen_20201225_163036.png

Dále je nutné mít záznam polohy mít zapnutý u konkrétní aktivity - jdete do Samsung Health- pak ikona sportujícího panáčka 》 cvičení a u konkrétní aktivity ozubené kolečko.

Screen_20201124_105633.png

Screen__20201124_110333.png

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

18 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @H99,

podívejte se, prosím, na tento příspěvek: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s20-series/mapa-v-samsung-health/m-p/2509932#M1837 zda máte vše nastavené jak na hodinkách tak v telefonu a poté napište, zda to funguje.

Děkuji.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @H99 

Jednalo se o ručně spuštěnou aktivitu, nebo automatický záznam? Vyzkoušejte zkontrolovat všechna nastavení:

Pro aplikaci Samsung Health  v telefonu musíte povolit polohu v nastavení oprávnění aplikace v telefonu

Screenshot_20201225-162746_Samsung Health.jpg

a dále v samotmém nastavení hodinek a aplikace Samsung Health v hodinkách - Nastavení 》Poloha a Oprávnění 

Screen_20201225_163020.png

Screen_20201225_163036.png

Dále je nutné mít záznam polohy mít zapnutý u konkrétní aktivity - jdete do Samsung Health- pak ikona sportujícího panáčka 》 cvičení a u konkrétní aktivity ozubené kolečko.

Screen_20201124_105633.png

Screen__20201124_110333.png

fajnsnek2
H99
Apprentice
Možnosti

Ručně spuštěnou. Ale i u automatické chůze/běhu se mi ukazuje mapa s přibližnym místem pohybu.

H99
Apprentice
Možnosti

Vše nastavené i v mobilu i v hodinkách. Děkuji moc za rady, ale už mi to funguje. Nevím jestli jsem se něják omylem odhlásila ze samsung account, ale po přihlášení už mi zase vše jde. Pokud to tedy bylo tím, to vůbec netuším :smiling-face:

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@H99 To jsme rádi, že se již podařilo to rozchodit. Odpovědi, které Vám pomohly prosím označte Přijmout jako řešení. 

fajnsnek2
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Hezký den @H99,

přesně na toto řešení odkazoval můj první příspěvek, kdy jsem Vám na to odpovídal a @fajnSnek tedy jen zkopíroval z příspěvku na který jsem odkazoval mou odpověď....pravděpodobně s vidinou dalšího řešení opakuje to, co již psal před ním někdo jiný...ostatně to už udělal několikrát...

Každopádně jsem rád, že Vám již vše funguje a přeji hezký den.

0 Like
JM44
Pioneer
Možnosti

Mám hodinky active 2 a s mobilem Sony Xperia hodinky po skončené aktivitě Turistika se na hodinkách ukázala mapa a tu bylo možné i prohlížet na mobilu v aplikaci Samsung Health. S novým mobilem Samsung A52 se ale mapa nezobrazuje a nezobrazují se ani další údaje. Když ale v mobilu procházím historii, tak v záznamech z doby předchozího mobilu mapové záznamy jsou. V A52 mám instalovány aplikace měření EKG a krevního tlaku a ty fungují a v mobilu je možné je zobrazit. V čem by mohl být problém?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @JM44 

Zkoušel jste všechny výše uvedená doporučení:

• Zapnutou polohu v aplikaci Samsung Health mobilu
  • Zapnutou polohu v hodinkách 
  • Povolit přístup k poloze pro Galaxy Wearable v telefonu 
  • Povolit přístup k poloze pro Samsung Health v telefonu 
  • Zkontrolovat Nastavení Vysoké přesnosti v aktivně Turistika v hodinkách.

fajnsnek2
JM44
Pioneer
Možnosti

Je nutné mít při výletě mít u sebe mobil, nebo stačí hodinky a v mobilu si to zobrazit až následně? V aplikaci Samsung wearable jsem položku Poloha nenašel, jen v Samsung Health a tam zapnutá je. Zapnutá poloha ale nebyla v hodinkách po stisknutí ozubeného kolečka u Chůze. To jsem zapnul a to odpoledne budu testovat v praxi. 

0 Like