Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger v hodinkach

(Téma vytvořeno: 12-03-2021 10:37 PM)
3875 Zobrazení
Kennyvelo
First Poster
Možnosti

Zdravim.. Mam Samsung Watch 46mm. Na zpravu na messengeru (fb) me hodinky upozorni, ale nejde zpravu zobrazit, ani na ni reagovat.. Co jsem spatne nastavil..? Zpravy z WhatsAppu mi zobrazi, muzu i odepsat..🤷‍♂️

0 Like
18 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Kennyvelo 

Nemáte v Nastavení->Zamknout displej->Oznámení aktivovanou položku Skrýt obsah? Tato položka dělá práve u FB Mesangeru neplechu. 

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, v Messengeru si ještě zkontrolujte nastavení zobrazení náhledu zpráv:

Screenshot_20210313-093225_Messenger.jpgScreenshot_20210313-093229_Messenger.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Kennyvelo Vyzkoušel jste navrhovaná řešení? Pomohlo některé z nich?

fajnsnek2
0 Like
Kennyvelo
First Poster
Možnosti

Skvěle..děkuji za tip, bylo to ono..😉

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
@Kennyvelo a mohl byste označit odpověď, která pomohla, jako řešení?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
sedvo
Navigator
Možnosti
Mě upozornění z messrmgeru nechodí a díval jsem se na nastavení a mám to OK. WhatsApp funguje OK.
0 Like
Veroniqe
Voyager
Možnosti

@Kennyvelo Vítejte na Community! Těší nás, že tip pomohl 🤗 Prosím o označení odpovědi, která pomohla - stačí kliknout na tlačítko "Přijmout jako řešení". Pomůžete tím do budoucna rychle vyřešit stejnou situaci dalšímu uživateli. Děkuji 😊

0 Like
Veroniqe
Voyager
Možnosti

@sedvo Zdravím, podíváme se na to.  Upřesním si - nechodí zprávy z Messengeru na stejný model jako v úvodu vlákna - Galaxy Watch 46 mm?

0 Like
sedvo
Navigator
Možnosti
ano
0 Like