Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung healt mapa

(Téma vytvořeno: 12-08-2024 10:47 PM)
270 Zobrazení
Miňo94
First Poster
Možnosti

Zdravím, ja mám takýto problém hodinky watch5. Chodím behávať iba z hodinkami v hodinkách mi ukáže pekne trasu kade som behal ale v telefóne sa mi tá trasa už neukáže, všetko mám povolené problém začal asi tak mesiac dozadu.

0 Like
9 Odpovědi
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Zdravím, neváhajte doplniť, či sa jedná aj o telefón Samsung+model, opíšte tiež prosím, čo tomu predchádzalo 😉 vďaka

0 Like
Miňo94
First Poster
Možnosti
Samsung Galaxy s24 ultra, ale prestalo mi to už ukazovať na predošlom telefóne Samsung A52 ..
0 Like
Miňo94
First Poster
Možnosti

Najprv som si myslel že chyba môže byť v hodinkách ale keďže na hodinkách keď otvorím beh tak mi mapu ukáže a keď dám na hodinkách zobraziť v telefóne tak mi nezkresli trasu ale iba mi ukáže kde som skončil z behom. Začalo to ešte v predchádzajúcom mobile pre pár dňami som si kúpil nový mobil s24 ultra a stále sa mi trasa nezobrazuje ,môže to byť tak mesiac mesiac a pol dozadu. 

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste odinštalovať S health z telefónu a nainštalujte nejakú staršiu verziu aplikácie napr. z apkmirror. Potom aktualizujte.
Začalo to robiť aj môjmu otcovi a trasu neukazuje len S Health, iné appky, kde sa tie isté dáta synchronizujú, trasu pekne ukazujú. Predpokladám teda, že problém bude niekde v S Health na mobile.
0 Like
Miňo94
First Poster
Možnosti

Skúsil som nainštalovať staršiu verziu , trasu ukázalo ale nezakreslilo do mapy Google , keď som aktualizoval aplikáciu  Samsung health na najnovšiu tak už trasu neukazuje . Mne to príde ako keby Samsung health mal nejaký problém s Google maps.

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Skúste skúste ešte pozrieť ako máte nastavené položky z pripojeného screenu (nájdete v nastaveniach S Health). Mne sa zdá, že u otca to začalo po aktualizácii zásad ochrany osobných údajov, ale ešte som nemal možnosť sa na to u neho pozrieť.
Skúste uvedené možnosti prípadne aj vypnúť a opätovne zapnúť.
1723542993207.jpg1723543357089.jpg
0 Like
Miňo94
First Poster
Možnosti

Screenshot_20240813_163300_Samsung Health.jpg

Screenshot_20240813_163256_Samsung Health.jpg

Všetko povolené mne to príde ako keby Samsung health nejako s Google maps mal problém . Skúšal som aj tie povolenia vypnúť a znova potvrdiť a nepomohlo . Mne sa tiež zdá že to začalo aktualizáciou teraz neviem či hodiniek alebo Samsung health alebo niečoho iného 

0 Like
Vojttik
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, mám Watch5 Pro a tento problém jsem objevil při mých posledních aktivitách na kole. Otevřel jsem záznam cvičení a mapa zobrazovala totéž co vám - pouze cíl. Tudíž zbývá možnost jít do sekce "mezičasy". Tam už se mi spolu s vyzobrazenými kilometry trasa ukazuje v pořádku.
0 Like
Miňo94
First Poster
Možnosti
Ďakujem , presne tak isto to ukazuje aj mne v medzičasoch mi mapu ukazuje zaujímavé 😀
0 Like