Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Budík na hodinkách nezvoní

(Téma vytvořeno: 13-08-2024 11:48 AM)
855 Zobrazení
Laysen3
Explorer
Možnosti
Ahoj,
hlásím problém, který bych potřeboval vyřešit a nevím jak. Mám v telefonu nastavený režim Spánek. Tedy každý den v době 22:00-6:00 je nastaveno dle obrázku ze screenshotu: 

image

image

image

Problém je, že v hodinkách mám následně nastaven budík, který přes režim Spánek nereaguje a prostě nevibruje. Viz. screenshot:

image

image

Potřeboval bych, aby mi zůstal režim Spánek aktivní. Protože prostě nechci, aby v noci pípal telefon, ale zároveň nechci, aby mne telefon nějak budil jako budík a obstaraly tuto funkci hodinky. 
Záměrně mám nastavený čas spánku rozdílně oproti budíku v hodinkách, protože chci, abych byl zbuzen hodinkami a pak až následně případnými vibracemi na nočním stolku po dalších 30min, až skončí režim Spánek. 

Nápady jak to nastavit? I jsem přistoupil k verzi, že bych měl prostě jen notifikaci z telefonu do hodinek na probuzení (bez zvuku) a tedy vibroval jak telefon, tak hodinky ve stejný čas, kdy se ukončí režim Spánek. Jenže, když tohle nastavím, tak telefon nic nedělá dokud neklepnu na displej... až potom spusti budík. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Laysen3
Explorer
Možnosti
Problém vyřešen. Stačí jít do nastavení - oznámení - nerušit - upozornění a zvuky ... zde povolit položku upozornění ... následně mi funguje, když mám režim spánek a nastavený budík pouze v hodinkách a pouze na vibrace.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ nie je potrebné, aby boli aj hodinky v režime spánku, tak by bolo možné cez wearable appku- nastavenia hodiniek - režimy vypnúť synchronizáciu režimov a v hodinkách teda nebude režim spánku alebo ho nastavíte, ale odlišne od telefónu.
0 Like
Laysen3
Explorer
Možnosti
Ok, a budou v tom období chodit notifikace na hodinky? To by totiž bylo nežádoucí. Hodinky mám (logicky) kvůli záznamu spánku celou noc na ruce.
0 Like
Vasa24
Pioneer
Možnosti

Ahoj, také to řeším , pokud mám nastavenou rutinu spánek, tak mě v průběhu této rutiny budík nevzbudil i když jsem si ho nastavil na hodinkách. Dnes zkusím změnit čas rutina spánek s koncem o minutu dříve nežli si nastavím budík. Předpokládám že to bude fungovat, ale je divné že při nastavení rutiny nejde nastavit to buzení budíkem na hodinkách.

Galaxy S24 Ultra | Galaxy Buds3 Pro
Laysen3
Explorer
Možnosti
Ano též mi to přijde zvláštní řešení / rozhodnutí systému. Dokonce jsem si dal aplikaci hodiny do výjimek, aby mne mohla aplikace "obtěžovat" i během režimu Spánek, ale nepomohlo to. Z logiky věci by měl mít budík defaultní nastavení priority a prostě zvonit i kdyby byl ten telefon vypnutý.
Vasa24
Pioneer
Možnosti
Ano tak bych to viděl také, budík by měl mít větší prioritu. Hodinky Garmin to tak mají.

Vasa24
Pioneer
Možnosti

Ahoj, na dnešek jsem tedy nastavil ukončení rutinu spánek na 4:34h a budík na hodinkách 4:35h, hodinky mě tedy vzbudily, ale přijde mi to zvláštní. Nebo nějaký jiný nápad? Jak nastavit budík, také nechci být rušen notifikacemi během spánku.

Laysen3
Explorer
Možnosti
já zkusil, jak navrhoval @TomiXL vypnout synchronizaci režimu s hodinkami a bohužel to nepomohlo... sice hodinky budík ukazovaly, ale bez vibrací... vypadá to, že jediná cesta je nastavit režim spánek s budíkem jen na hodinkách je po jeho skončení dát budík minutu po skončení. Počítám, že když to dám na stejný čas, na minutu přesně, tak budík nebude zvonit...
Řešení
Laysen3
Explorer
Možnosti
Problém vyřešen. Stačí jít do nastavení - oznámení - nerušit - upozornění a zvuky ... zde povolit položku upozornění ... následně mi funguje, když mám režim spánek a nastavený budík pouze v hodinkách a pouze na vibrace.
Vasa24
Pioneer
Možnosti

Díky za info, ale zkusím to nastavit až příští týden, nerad bych zítra zaspal.