Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Galaxy buds fe

(Téma vytvořeno: 13-08-2024 12:49 PM)
307 Zobrazení
hustodémon
Explorer
Možnosti
Jelikož nějaký hrdina smazal můj kritický příspěvek ohledně buds Fe, kde jsem si stěžoval,že kvalita hovoru odpovídá sluchátkům z Aliexpressu, rozhodl jsem se založit nový. Přikládám popisek, na základě kterého jsem si buds Fe objednal.
Opět se tedy ukazuje, že Samsung lže a podvádí zákazníky. 
Opět, opět, opět. Samsung už NIKDY!

>>POPISEK<<
Galaxy Buds FE využívají celkem 6 mikrofonů, aby dostatečně potlačila hluk a kvalita hovoru byla křišťálově čistá. Díky spolupráci hlavního, vedlejšího a vnitřního mikrofonu získáte 3× efektivnější přenos hlasu. Každý mikrofon zachycuje zvuk z jiného směru, čímž redukuje šum a řeč čistě přenáší.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @hustodémon

O mazání Vašeho příspěvku nic nevím, ale je spíše možné, že příspěvek byl automaticky vymazán kvůli nevhodnému vyjadřování či použití vulgarit. 

Chápu Vaše rozhořčení, že sluchátka nenaplnila Vaše očekávání, ale je možné, že v případě Vašeho kusu se jedná o HW problém, a v tom případě bych Vám doporučil reklamaci a návštěvu servisního střediska.  

Dále bych být Vámi zvážil možnost vrátit zboží ve 14 denní lhůtě, na kterou máte dle zákona plné právo. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
hustodémon
Explorer
Možnosti
Popisek přímo na Alza:
Trojice pečlivě umístěných mikrofonů – hlavní, vedlejší a vnitřní – se se sluchátky Galaxy Buds FE spojí, aby co nejvěrohodněji a nejčistěji zachytily váš hlas. Každé slovo je předneseno se zvonivou čistotou, která se bude ozývat i na druhé straně. Ať už stojíte v dopravní zácpě, telefonujete v nákupním centru nebo procházíte kolem dětského hřiště.
0 Like
hustodémon
Explorer
Možnosti
Realita se sluchátky za 2490 korun?
Humus! Nepoužitelné, ostuda, zlodějna! Druhá strana slyší vše kromě vaše hlasu. I Alza sluchátka za 399 strčí do kapsy, kvalitou hovoru, originální Samsung sluchátka se Samsung s24 telefonem!
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @hustodémon

O mazání Vašeho příspěvku nic nevím, ale je spíše možné, že příspěvek byl automaticky vymazán kvůli nevhodnému vyjadřování či použití vulgarit. 

Chápu Vaše rozhořčení, že sluchátka nenaplnila Vaše očekávání, ale je možné, že v případě Vašeho kusu se jedná o HW problém, a v tom případě bych Vám doporučil reklamaci a návštěvu servisního střediska.  

Dále bych být Vámi zvážil možnost vrátit zboží ve 14 denní lhůtě, na kterou máte dle zákona plné právo. 

fajnsnek2
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den,
váš příspěvek s největší pravděpodobností zmizel proto, protože nedodržoval elementární zásady slušného vyjadřování.

Co se obsahu toho aktuálního týče - zcela jistě jste nevybíral dle marketingových žvástů, které používají všichni výrobci. Vybíral jste dle ceny, co si budem.

Nebudu Samsung ohledně kvality, či nekvality, hodnotit - Buds FE jsou základní a nejlevnější sluchátka v nabídce a bohužel ani marketing to nezmění. To bych si mohl jako fotomobil koupit A15 - dle prezentace výrobce je to fotografické dělo.

Nicméně předpokládám, že díky špatné zkušenosti (kterou nepopírám) jste sluchátka v zakonné lhůtě vrátil a nyní pouze popisujete svoji negativní zkušenost - což je správně a měla by ostatní směřovat k vyšším modelům, případně jiné značce...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
hustodémon
Explorer
Možnosti
Fascinuje mě, že Samsung lže, ale vy máte potřebu ho obhajovat s tím, že jsem si blbě vybral. Jsem v šoku. Takže může vlastně psát o svých výrobcích co chce, a je chyba zákazníka,že tomu uvěřil? Mazec...
Sluchátka jsem nestihl vrátit, protože na hudbu jsou ok, nenapadlo mě, že až použiju mikrofon, budu v šoku. Někteří prodejci dokonce varují,že z hygienických důvodu, není možné vrátit 🤣
Chci aby tyto zkušenosti byly varováním pro další generace, že Samsung je předražený šmejd.
Což ostatně dokazuje nejnovějším modelem sluchátek.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Ano, Samsung v propagačních materiálech fabuluje a vykresluje skutečnost lépe, než ve skutečnosti je - úplně stejně jako všichni ostatní výrobci. Takže bych si nikdy nevybral žádný produkt, který stojí nemalé peníze a o kterém bych si sám nezjistil potřebné informace. Jsem v šoku, že to někdo svéprávný udělá. A hlavně - co je "křišťálově čisté" pro výrobce, je čistě subjektivní, není na to exaktní metodika.

A souhlasím, Samsung není levná značka, nikdy nebyl a nikdy nebude.

Jinak k Buds3 Pro, které nevlastníte - opravdu víte, že to je předražený šmejd? Aniž byste měl jakékoliv zkušenosti? To je velice odvážné až lživé tvrzení - ostatně úplně stejně jako výrobce, kterého kritizujete.

Ps: bylo by přínosnější, kdybyste napsal krátkou recenzi, shrnul své dojmy. A mohl tak varovat ostatní uživatele, že za danou cenu nedostanou to, co by si mohli myslet...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mrzí ma Vaša skúsenosť.
Ja som FE používal len krátky čas a povedal by som, že kvalita reprodukcie zvuku cca odpovedala cene. S mikrofónmi a telefonovaním som nemal problémy a ani v mojom okolí sa nikto zatiaľ nestažoval. Podozrieval by som preto, že môže ísť o hardvérový problém alebo zlé sedenie v uchu.
Pokiaľ sa závada prejavuje v spojení aj s inými zariadeniami, tak by som doporučoval minimálne skúsiť reklamáciu ak ich už nemôžete vrátiť.