o 23-03-2022 06:57 AM
V srpnu 2021 jsem si zakoupil bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro Black. Sluchátka jsem pravidelně používal cca 1 hodinu denně při sportovních aktivitách. V prosinci jsem začal mít zdravotní problémy , které spocivali v tom, že mě začaly sedět uši a měl jsem výtok z uši. V uších se mi tvořily svědivé stroupky. Musel jsem v lednu navštívit lékaře, který mi naordinoval antibiotika. Po měsíci, když zmizely potíže jsem opět sluchátka použil a zdravotní potíže po jednom použití byly zpět. Domnívám se že sluchatka nemohu z těchto důvodů vrátit prodejci. Před těmito sluchátky jsem používal sluchatka Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds+ Black se kterými jsem neměl jediný problém. Děkuji za odpověď.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 17-08-2022 12:22 PM
Mam totozny problem. Presne jak popisujete. Na strankach vyrobce jsem pres google nasel, ze je to mozna i kontakty, ktere jsou pozinkovane, coz nebyvalo. Netusim jak to resit. Zatim jsem omezil poslech na max 1 hodinu, ale to neni reseni. Budu vdecny, kdyz napisete, jak jste dopadl a jestli neni nejake reseni od vyrobce (gumicky z jineho materialu, nebo "zatreni" pozinkovanych kontaktu lakem, aby nedochazelo ke kontaktu s kuzi). Ale asi to vypada na nakup jinych sluchatek :(. Treba novy model nebude toto delat, ale neni jak to zjistit...
Preji uspesne vyreseni.
Sany
17-08-2022 02:00 PM - upraveno 17-08-2022 02:00 PM
Podle mně dostupných informací jsou Buds+ a Buds Pro ze stejných materiálů. Tohle je můj osobní názor, že Pro jsou větší, a proto nemusí sedět. Nová Pro jsou jsou menší a lehčí s důrazem na lepší ergonomii, zde by to měl být krok dopředu. Ohledně konkrétních změn si musíme počkat, až budou dostupná, vzorky nebylo možné si z hygienických důvodů vyzkoušet.
Materiály zjišťuju.
P.S. Pokud byste potřel kontakty lakem, nebudou se sluchátka nabíjet.
o 18-08-2022 07:39 AM
Tak pokud je jasne, ze je to temi kontakty, tak vyzkousim po dobu poslechu kontakty prelepit folii. Pokud to nepomuze, je problem jinde... 😞 Je take velice neprijemne, ze si Samsung vytvoril vlastni system nacvakavani gumovych nadstavcu, takze je neni mozne vyzkouset vymenit za jine :(.
o 18-08-2022 07:58 AM
https://www.youtube.com/watch?v=iVNk7ni2M5o Od 4. minuty... Je to stara znama vec (video je z roku 2021), ale Samsung stale mlci, vcetne pracovniku, kteri zde s nami komunikuji. Pouze Vas odkazou na reklamacni oddeleni, ktere nasledne nekomunikuje. Napisou vam, ze nejste kompatibilni s jejich sluchatky a tim je to pro ne vyresene 😞 Kdyby alepon dali vedet, co konkretne to zpusobuje, aby se tomu dalo nejak zabranit/predejit... Pripadne se ujistit, ze novy model toto zpusobovat nebude. Ale pravdepodobne bude, proto mlci a nic nereknou, aby jste to musel vyzkouset = zaplatit 😞
o 18-08-2022 08:14 AM
o 22-01-2024 11:31 PM