Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google pay

(Téma vytvořeno: 21-03-2022 02:35 PM)
590 Zobrazení
Deathman666
Voyager
Možnosti

Ahoj,

funguje vám google pay spolehlivě? Mě tak každou druhou až třetí platbu zahlásí "tohle nefunguje" nebo "tohle nezafungovalo" a ještě asi dvě další hlášky. Někdy zafunguje znova přiložit, někdy ne. Zkoušel sem kompletně reinstall google pay jak v telefonu tak hodinkách a pořád to blbne. Manželka to má dost podobně, včera ji vyskočilo dvakrát po sobě "přiloženo více karet", ale taky i stejné hlášky jako mě. Reinstall ani u ní nepomohl. Máme oba hodinky cca měsíc a děje se pořád, je to hrozně otravný..Já mam classic a manželka obyč verzi. Telefon já S21ultra, ona A52s.

0 Like
12 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

platíme s manželkou dennodenně hodinkami či telefonem a neregistrujeme žádné potíže (S22 Ultra s Watch4 a A52s).

0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti

u telefonu nikdy problém není, jen u hodinek. nevím co víc udělat než je reset a reinstall app v tel. i hodinkách..

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Platba přes telefon bez problémů. SW4 mám problém na jednom terminále v jednom obchodě. Výběr z bankomatů bez problémů. Jinak v google play mi nejdou zakoupit aplikace/předplatné, které mají v sobě x denní zkušební verzi. To selže vždy.
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, s placením hodinkami mám stejný problém. Z posledních třech plateb se nepovedla ani jedna (červený vykřičník atd.), tak jsem se na to vykašlal a už tuhle možnost nepoužívám. Vždy se ve frontě cítím poněkud trapně. Až to někdy bude fungovat na 100%, dejte vědět 😤

0 Like
MilaSv
Navigator
Možnosti
Stejný problém. Neřeším, nejde, vyndám mobil, přiložím. Jen jsem si všiml, že to dělá jeden starší typ platebního terminálu. Přijde mi to jako problém s výkonem při čtení... Ale fakt je, že před posledními dvěma aktualizacemi hodinek jsem ten problém neznal.
0 Like
MilaSv
Navigator
Možnosti
Jo a jde o Galaxy watch, s placenim tlf problém nikdy...
0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti

Takze evidentne nejsem sam. Pokud placeni, tedy vec kterou se Samsung vsude chlubi nefunguje spolehlive, je to docela ostuda.. 

dadula2
Helping Hand
Možnosti

A ještě když při tradičním trapném neúspěchu mě servírka říká ".... no, já mám Apple a tohle se mi ještě nikdy nestalo" 😬

0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti

Ja naposled vcera v kavarne, kdy se to nepovedlo trikrat a typek chudak musel klikat castku poctvrty, sem zaplatil telefonem a bylo mi taky docela trapne.. 

0 Like