Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Využití GPS z telefonu

(Téma vytvořeno: 06-09-2021 10:07 PM)
530 Zobrazení
Lukand
Pioneer
Možnosti
Ahoj, měl bych zase jeden dotaz po krátké době:) U původních galaxy watch bylo možné toto:

Hodinky z řady Galaxy Watch využívají GPS telefonu v případě, že je funkce v telefonu plně aktivní a hodinky jsou připojeny k telefonu a v jeho dostatečné blízkosti. Vzhledem k vyšší spotřebě senzoru má vždy prioritu GPS v mobilním telefonu.

Ale zdá se, že u "čtyřek" musí být zaplá jedině GPS v hodinkách a z telefonu si to nebere nic. Je to tak? Díky moc
0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Lukand 

Zkoušel jste si GPS z telefonu "vynutit"?  Zkuste na hodinkách v horní liště vypnout funkci poloha a pak spustit záznam aktivity?

fajnsnek2
0 Like
Lukand
Pioneer
Možnosti
Bohuzel nic, aktivita se nahraje, ale chybi v ni mapa i moznost exportu gpx souboru.
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, jelikož otázka nebyla jednoznačně zodpovězena, tak ji zkusím obnovit. Je tedy možné u GW4 používat GPS z telefonu (pokud je s hodinkami spárován), jak tomu bylo u předchozích generací a nebo je opravdu nutné mít GPS zapnutou v hodinkách? Aktivní uživatelé by mohli vědet. Díky moc

0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

To opravdu nikdo s uživatelů neví, jak GPS u GW4 funguje???🙄

0 Like
Wimmerka
Explorer
Možnosti
Také by mě zajímalo, byla sem zvyklá si na hodinkách zapnout aktivitu i když sem měla u sebe telefon a baterka hodinek byla téměř nezměněná, nyní mi po jedné procházce se psy hlásí baterku v podstatě vybitou 🙈
0 Like
Lukand
Pioneer
Možnosti
Nu, myslim, ze je to tak, jak jsem "rychlo otestoval". V nastaveni jsem se hrabosil taky dost dlouho a nikde nic. Tak nezbyva nez doufat, ze nejakym updatem tuhle funkcionalitu zase pridaji, navic kdyz hodinky zerou vic nez puvodni verze.
0 Like
Members_iPTcWoz
First Poster
Možnosti

Bohužel opravdu u Watch 4 musí být zapnutá GPS  v hodinkách - je to uvedeno i v návodu - je to na str.74 - "• GPS anténa vašich hodinek Watch bude použita při spuštění funkce Samsung Health i přesto, že jsou hodinky Watch připojeny k telefonu"

Je to posun zpět 😞 

0 Like
Lukand
Pioneer
Možnosti
Jojo, s každým update čekám změnu a nic:( Ale teď jsem si všiml, že s nějakou aktualizací (aspoň myslím, že dřív to tam nebylo), přibyla funkce, že když aktivitu pustí člověk v Samsung Health v mobilu, z hodinek si to bere aspoň údaje o tepu, takže víceméně taková obezlička, že to ten původní stav trochu napravuje. Jen je blbé, že na hodinkách se zobrazuje opravdu jen tep a žádné info o trase tam člověk nevidí, to vidí jen na mobilu.
0 Like