Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

GW4 přesnost GPS

(Téma vytvořeno: 08-09-2023 11:13 AM)
248 Zobrazení
BlackRather
First Poster
Možnosti
Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat na názor ohledně přesnosti GPS v hodinkách GW4. Pokud jdu s hodinkami běhat bez telefonu, tak velmi špatně zaznamenávají trasu běhu. Trasu v mapě vidím ale je neskutečně klikatá. Je to normální stav nebo je v GPS modulu problém. 
Děkuji za reakce. 
0 Like
9 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pokud behate v mestske zastavbě, tak je to normalni. GPS signal se odráží od budov a to zpusobuje nepresnosti.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, jakou máte nastavenou přesnost záznamu?Screenshot_20230908_112438_shealth_1000016046_1694165078.png
IT technik
0 Like
BlackRather
First Poster
Možnosti
No to nevím, kde to nastavení přesně najdu, prosím?
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Nejsem si úplně jistý zda u GW4 je to stejně, ale zkuste v hodinkách: Nastavení - Health - Detekované aktivity - zvolte požadovanou Chůze nebo Běh - poté Zaznamenávat polohu - Přesně
IT technik
0 Like
BlackRather
First Poster
Možnosti
Takové nastavení tam vůbec není, možná to je ukryté jinde. Zkusím pohledat.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Už bohužel GW4 nemám, vyměnil jsem za GW6, vím že tam to nebylo tak komplikované, ale pokud Vám to měří relativně přesně, jen je to klikaté, mohl by to být důvod který píše Frenky.

Přikládám pro zajímavost srovnání, jak trasu zaznamenavaly GW4 a jak nyní GW6.Screenshot_20230908_124326_Samsung Health.jpgScreenshot_20230908_124447_Samsung Health.jpg
IT technik
0 Like
BlackRather
First Poster
Možnosti
Tak tady přidám i svůj záznam. Toto byl běh na vesnici, minimum zástavby. Jedna věc je, že se signál déle chytá ale ani potom to není zcela v pořádku, alespoň podle mě. received_276128495175490_1000015517_1694170369.jpg
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Hm, je to trochu kostrbaté, u GW4 se zde již několikrát řešil problém s GPS a často to skončilo reklamací a výměnou desky. Tomu by odpovídalo i to delší načítání.
IT technik
0 Like
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
ahoj já jsem na svých sgw4 s přesností dobře až na to prvotní načítání. Podívejte se na nastavení v hodinkách... .nastavení/ zjišťování polohy/ přesnost určování polohy google. Toto mám zapnuté a vše v pohodě.
0 Like