před měsícem
před měsícem
Dobrý den @MMAREK26
zkoušel jste jednoduše po aktualizaci provést tovární reset hodinek? Možná si něco po update nesedlo. Určitě doporučuji zkusit, není to tak pracné jako u telefonu a pokud by tohle nepomohlo, nemůžeme vyloučit ani HW závadu.
před měsícem
Dobrý deň.
Nevypla sa Vám čisto náhodou po aktualizácii presnosť určovania polohy Google?
před měsícem
před měsícem
před měsícem - naposledy upraveno před měsícem
před 2 týdny - naposledy upraveno před 2 týdny
Mám úplně stejný problém, při jízdě na kole cca poslední měsíc mám stejné kličky a na 10 km to nadhodnotí třeba o 3 až 5 km... reset nepomohl....
před 2 týdny
před 2 týdny
Také jsem si mysle že to pomohlo, nepomohlo. Zkoušel jsem vše mimo resetu hodinek. Reset na volném prostranství, vypnutí přesné polohy a nic. Podle toho co ostatní píšou asi nemá cenu cokoliv zkoušet a musíme počkat na další patch, doufám že přijde brzy nekoupil jsem top model hodinek, aby mi byli na sport k ničemu. Podle mě mají problém s fixací protože občas dlouho trvá než se chytnou a kličky to začne dělat při změně směru.
před týdnem
Já jsem tu polohu google vypnul a hned dnes to zkusil a na 25km trase odchylka asi 200 metru, takže super... předtím jsem během posledních cca 5 výletů vypínal hodinky v půlce tripu nasranej, protože na 15 km tam už byla třeba 5 km odchylka.... zkoušel jsem předtím i ten reset a ten nepomohl...
- aktivita horské kolo