Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch ultra GPS

(Téma vytvořeno: před měsícem)
132 Zobrazení
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Po posledním updatu hodinek je GPS a sledování aktivity tragické. I když jsem při pauze dával ručně pozastavení aktivity, tak hodinky opět dělají hvězdice do všech stran a celkově pak km nadhodnocuje. Je možné s tím něco udělat?

image

image

image

0 Like
11 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @MMAREK26 

zkoušel jste jednoduše po aktualizaci provést tovární reset hodinek? Možná si něco po update nesedlo. Určitě doporučuji zkusit, není to tak pracné jako u telefonu a pokud by tohle nepomohlo, nemůžeme vyloučit ani HW závadu.

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Nevypla sa Vám čisto náhodou po aktualizácii presnosť určovania polohy Google?

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pre istotu som skontroloval trasu mojich behov z posledných dní, ale trasu mám zaznamenanú presne. Vidno aj po ktorej strane chodníka som bežal.
Skúste preto ako radí potasm ten reset hodiniek bez obnovenia zálohy. Pri zázname ste mali so sebou aj telefón? Aký model používate?
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Jento stále zaple
0 Like
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Tak asi to neumí měřit při jízdě na kole... mám S25U a nějak se mi teda nechce do resetovani hodinek bez zálohy. To přece nemůže být na vše řešení, jít do resetu..
0 Like
Members_iq0qd6W
Student
Možnosti

Mám úplně stejný problém, při jízdě na kole cca poslední měsíc mám stejné kličky a na 10 km to nadhodnotí třeba o 3 až 5 km... reset nepomohl.... 

0 Like
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Vypl jsem tu přesnou polohu a asi to pomohlo. Ale zkusil jsem zatím na jedné aktivitě..
Members_kieQbd1
Student
Možnosti

Také jsem si mysle že to pomohlo, nepomohlo. Zkoušel jsem vše mimo resetu hodinek. Reset na volném prostranství, vypnutí přesné polohy a nic.  Podle toho co ostatní píšou asi nemá cenu cokoliv zkoušet a musíme počkat na další patch, doufám že přijde brzy nekoupil jsem top model hodinek, aby mi byli na sport k ničemu.  Podle mě mají problém s fixací protože občas dlouho trvá než se chytnou a kličky to začne dělat při změně směru.

Members_iq0qd6W
Student
Možnosti

Já jsem tu polohu google vypnul a hned dnes to zkusil a na 25km trase odchylka asi 200 metru, takže super... předtím jsem během posledních cca 5 výletů vypínal hodinky v půlce tripu nasranej, protože na 15 km tam už byla třeba 5 km odchylka.... zkoušel jsem předtím i ten reset a ten nepomohl... 

- aktivita horské kolo

0 Like