Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Výběr hodinek. W7 vs. Ultra

(Téma vytvořeno: před týdnem)
26 Zobrazení
MarVer
Pathfinder
Možnosti
Ahojtě,

Prosím o radu s výběrem hodinek. Momentálně mám W4C a i když splňují vše co potřebuji, tak začínají pomalu zlobit a tak přemýšlím o nových. U hodinek požaduji pouze čas, notifikace, placení a líbí se mi i funkce 20 obrázků na ciferníku. LTE by byl příjemný bonus. Koukám spíš na bazar, kde se dají sehnat i nové za dobrý peníz a celkem me zaráží ceny u Ulter. Je v nich nějaký problém, ze jsou téméř o půlku levnější? Asi by stačily i W7, ale tam mě štve, že nemají tělo jako classic verze a vypadají spíš sportovně. 

Předem díky za postřehy.
11 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @MarVer
tady bych se asi přikláněl spíše k modelu Ultra, vzhledem k tomu, že by pro Vás LTE bylo vhodné a že chcete spíše tělo podobné modelu Watch4 Classic. W7 jsou fajn, taky levnější, tady půjde spíše o to, zda pro Vás zmíněné věci stojí za příplatek. Co se týče ceny Watch Ultra, tady je to obdobné jako např. u Skových modelů, poměrně rychle jdou cenově dolů a ztrácí tím na hodnotě. Každopádně jsou v pořádku, sám využívám od vydání hodinek včetně LTE a super.

Řešení
Frosby
Voyager
Možnosti
Ahoj, měl jsem GW 7 44mm, ale přešel jsem na ultry a nelituji toho 😊 za mě jsou lepší
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ sa Vám Ultry páčia, tak vrelo doporúčam. LTE je na Vás, či využijete a možete to aj úplne vypnúť. Väčšia batéria bude rozhodne plus a celkovo sú to super hodinky. Ja som tiež veľmi spokojný. Tým hodinkám nie je veľmi čo vytknúť a v mnohých smeroch ide o super zlepšenie. Ceny v bazároch sú nízke myslím si práve kvôli kontroverznému dizajnu a dopytu, ktorý je taký aký je. Včera som predával S24U, ktorá je ešte 3/4 roka v záruke a cena bola takmer tretinová oproti nákupnej cene.
MarVer
Pathfinder
Možnosti
Diky, diky. Tak asi se teda poohlídnu po těch Ultrách. Ještě si je zkouknu v elektru jak budou vypadat na ruce, jelikož mám celkem hubené zápěstí...
AndroidGuru
Samsung Members Star ★
Možnosti

@MarVer přesně toto také řeším a stejně jako Vy mám ještě staré Watch4 Classic. Pravděpodobně půjdu také do Ultry ve verzi s LTE (O2 teď spouští službu connect, kdy si můžete přidat další zařízení a sdílíte tak volání a data z tarifu v jiném chytrém zařízení), takže to využiji takto.

0 Like
MarVer
Pathfinder
Možnosti
Jak ve verzi LTE? Nemaji to automaticky? Detailne jsem to nezkoumal, jelikoz to neni priorita, ale mozna nejak vnitrne bych ho ho rad mel 🤔
0 Like
AndroidGuru
Samsung Members Star ★
Možnosti

Jo pravda, Ultry to mají vždy 🙈. Já si to neuvědomil, když jsem to řešil dříve a nebyla ještě možnost mít stejné telefonní číslo v hodinkách a v telefonu, tak jsem si říkal, že pro mě verze s LTE je zbytečná. Nyní už to využiji ale neuvědomil jsem si, že Ultry vlastně mají LTE standardně.

MarVer
Pathfinder
Možnosti
Uff, uz jsem se lekl. To je jakoby v tel. tride S Ultra nebyl stylus. Proste je to jako kondom... Je lepsi ho mit a nepouzit, nez nemit a potrebovat (hlaska z filmu AvP) 😂
AndroidGuru
Samsung Members Star ★
Možnosti

😀😀