Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tlak jen tak

(Téma vytvořeno: 20-06-2023 02:43 PM)
334 Zobrazení
isivolf
Voyager
Možnosti

image
Tomu říkám podvod na zákazníky

Tohle je vážně neuvěřitelný. Jak si vůbec může Samsung dovolit propagovat funkci měření krevního tlaku? Jak mu mohl někdo vůbec vydat povolení? To je normálně podvod na zákazníky. Tomu se nedá věřit ani orientačně, protože odchylka 10 a 12 bodů je vážně dost. 
9 Odpovědi
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Mám staré galaxy watch active 1 a jen zak pro srandu jsem zkusil změřit srdeční tep ručníku a světe div se, ze 3 pokusů jednou skončilo neúspěšně a 2x 80 tepů za minutu 😂 za mě je to jen předražený šperk 🙂 Možná bych zkusil kalibraci, ale nevím, jestli se vám to vůbec vyplatí. Radši bych používal ten profi přístroj, co máte. Zdraví je důležité. I taťka, který si je koupil kvůli téhle funkci to moc nefungovalo.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Poté, co hodinky zkalibruji se svým tlakoměrem, tak měří+- 5 bodů stejně. GWC4
IT technik
0 Like
Vetom
Navigator
Možnosti
no ono nemůžete věřit ani tomu tlakoměru
tipy, jak správně měřit tlak: https://www.ikem.cz/cs/krevni-tlak-spravny-postup-pri-mereni/a-1993/
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Mám zkalibrováno 5 dní
0 Like
FílaFoto
Pioneer
Možnosti
Taktéž mám provedenou kalibraci přímo při akci v prodejně Samsung. Drobné odchylky tam sice jsou ale je to v rozsahu +-5 až 7 bodů. Což je tolerance.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Měřil jste 3x, první měření zahodil a z dalších udělal průměr? Dodržel jste základní věci, jako absenci fyzické zátěže 30 minut před měřením, nekouřit, žádné kafe apod.? Zkuste si změřit tlak tím tonometrem 3x po sobě a uvidíte, jak to lítá, takto to jednoduše porovnat nejde.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

isivolf
Voyager
Možnosti
Budete se divit, ale dělal jsem to přesně tak, jak se to má dělat. Dokonce jsem se přeměřil vícekrát, než jen 3x. Na tlakoměru byla hodnota vždy více méně stejná. Na hodinkách taky, nicméně o dost nižší.
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Pokud sedíte v klidu a dodržíte to, co jste psal, pak tlak nelítá. Pokud Vám litá, máte zřejmě kolísavý tlak
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

I když se dlouhodobě léčím s vysokým krevním tlakem, tak tohle jsem v hodinkách nikdy ani neaktivoval, protože tomu od začátku nevěřim a o měření EKG nemluvě.

0 Like