Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Chytré hodinky ???

(Téma vytvořeno: 20-06-2023 02:59 PM)
940 Zobrazení
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, vážení možná budu vypadat jako "*****", ale dnes jsem zjistil, že chytré hodinky (garmin venu2 plus) zas tak chytré nejsou. Dnes jsem totiž poprvé vozil svoji pravnučku v kočárku a zjistil jsem, že když máte obě ruce na kočárku při tlačení, tak kroky se vám nepočítají, tak pozor tatínkové a zvláště maminky, nešiďte se, kočárek tlačit jenom jednou rukou.😃
Hezký den. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
OhLeek
Explorer
Možnosti
Tohle vám většinou vyřeší kompromis, hodinky to berou z gyroskopu a ten se moc při držení madla nepohne, jak už tu bylo psáno, počítat vám tak může pomoct telefon v kapse, který umí hodinky doplňovat.

Ověřeno na kole - hodinky nepočítají kroky, ale telefon v kapse na stehně se hýbe jako pro chůzi => počítá kroky.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak tomu říkám objev :)) je vidět, že asi nemáte zahradu, protože tohle vím, díky sekačce, už pár let. A platí to i pro GW.
IT technik
0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, no to kde jsou hvězdičky je slovo *****..Jinak zahradu mám sekám i okolo paneláku, ale tam nemáte stále obě ruce na sekačce, takže až dnes mě osvitilo.
Hezký den.
0 Like
YamY
Explorer
Možnosti
A my bez zahrady to víme díky nákupnímu vozíku :))
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Hmm..., já bych teda benzinovou sekačkou asi jednou rukou sekat nemohl. Ale na sekání si je zásadně sundavám z ruky, aby se nezaprasily 😁

0 Like
tsevca
Navigator
Možnosti
Já osobně mám Watch 5 a při tlačení kočárku to pořád měří. Mamka má Garminy, Venu 2S myslím, a ji taky.

Bude to otázka modelu.
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, no ještě dodatek, tento můj příspěvek byl myšlen pro mladší generaci pro pobavení, jak jsem napsal že tlačím kočárek se svojí pravnučkou, tak je jasné že nejsem nejmladší že? (75). No a někdo vtipně zareagoval, někdo si polechtal svoje ego. Je vidět, že jsme každý jiný což je dobře.
Přeji všem krásný den. 🥰
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, dceru jsem vozil v kočárku v době, kdy krokoměry byly mechanické a připevňovaly se na nohu a na vnoučata je zase dcera ještě malinko mladá (no... je jí 19), takže osobní zkušenost nemám, ale videl jsem i u Galaxy Watch, že lidi řešili, že to nepočítá. Ona ta ruka je dost utlumená a hodinky nemají moc jak detekovat, že jste udělal krok. Ale je to zajímavý podnět, zkusím iniciovat přidání kočárku jako "sport". Když to pozná jízdu na kole, mohlo by i tohle 😃

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Hmm...existují i lehké elektrické sekačky 😁
0 Like
Řešení
OhLeek
Explorer
Možnosti
Tohle vám většinou vyřeší kompromis, hodinky to berou z gyroskopu a ten se moc při držení madla nepohne, jak už tu bylo psáno, počítat vám tak může pomoct telefon v kapse, který umí hodinky doplňovat.

Ověřeno na kole - hodinky nepočítají kroky, ale telefon v kapse na stehně se hýbe jako pro chůzi => počítá kroky.