o 02-10-2018 09:04 AM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:12 AM (kým) vvllaaddaa
Dobrý den,
Mám hodinky Gear S3 Frontier a telefon Huawei s androidem 8.0.0. Mohli byste mi poradit, jak vkládat události do kalendáře skrze hodinky? A dále mám problém u Samsung Healt. Po běhání mi neukazuje mapu mého běhu, i když mám v telefonu nainstalovanou stejnou aplikaci jako v hodinkách. Dají se tyto problémy vyřešit nějakou aplikací nebo tato synchronizace funguje jen na zařízení samsung?
Děkuji za odpovědi.
o 03-10-2018 09:34 AM
ZKousel jsem sparovat s P20 pritelkyne a mapa se zobrazovala normalne. Videl bych problem spis v appce. Nedavno vysla velka aktualizace, tak zkus vymazat nastaveni aplikace i s daty. Pak bych vyzkousel jeste tovarko hodinek. Mohl by vyzkouset jeste nekdo z mistnich clenu, abychom si byli jisti, ale dle me mapa funguje a hlavne by i mela.
Kalendar nepouzivam, takze neporadim, ale @Libb testoval vice hodinek, tak treba pomuze.
o 03-10-2018 09:51 AM
Jsem si docela jistý, že na takový dotaz jsem už odpovídal. Na Galaxy Watch přes Bixby. Na S3 přes kalendář, bohužel se to pak zobrazuje jen v kalendáři Samsungu. Existuje apka pro Google kalendáře, je ale tuším placená a docela těžkopádná na ovládání.
Nejvíc se mně osvědčilo místo kalendáře používat Reminder.
o 08-10-2018 07:52 AM
Hodinky jsem vrátil do továrního nastavení a zatím to vypadá, že mapka u samsung health funguje. Zkoušel jsem to však jen v místnosti, ne při aktivitě. U kalendáře je stále stejná chyba v podobě chybějícího okénka vložit událost ale to mi nějak nevadí. Nejspíš je to chyba ve spojení samsung gear s jiným telefonem než je samsung.
Každopádně děkuji za rady.