o 16-09-2018 10:19 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:09 AM (kým) vvllaaddaa
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Nevíte proč tikají ciferníky pouze pro nové watch hodinky a pro nás kdo má S3 máme smůlu? Myslím si že je to asi způsobené že nemám Tizen 4. A nevíte někdo jestli dostaneme někdy Tizen 4. Díky za info
- Tagy:
- Hodinky
o 17-09-2018 12:36 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Asi to tak bude. Ostatně, jak chcete přenést ciferník z Galaxz Watch na Gear S3?
Ale dobrá zpráva: Gear S3 podporuje Watchmaker a v něm bz mělo jít tikání přidat. Předělávám ciferník Tomcat, tak to zkusím - jen se mne nedaří najít ten zvuk...

⌚ Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro
o 17-09-2018 08:43 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Díky za odpověd. Ale nemužu najít ciferník jak píšete Tomcat. Vyhledávání nic nenachází. Bylo by to super předělat ciferník nejvíce používaný a to je viz foto . Ten fakt suprovej jenom mu prostě to tikání aspon hodinově chybí. Budu rád za každé info. Díky 🙂
18-09-2018 10:31 AM - upraveno 18-09-2018 10:32 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Však to je on
Stáhněte si to zde: http://fromsmash.com/00dee872-bb1d-11e8-8951-06d04ae87646
Potřebujete k tomu mít nainstalovaný WatchMaker: https://play.google.com/store/apps/details?id=slide.watchFrenzy
a pak ještě aplikaci do hodinek, tu to nabídne (stojí 60Kč).
Nefunguje S Health, protože to ukazuje koniny, místo toho jsem přidal podporu českých svátků, přijde mi to užitečnější.
Jo to tikání tam zatím není, jak jsem říkal, nemám ten zvuk. Pokud byste něco našel (wav, mp3) dejte vědět!

o 18-09-2018 10:34 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Vypadá to zatím takhle

o 18-09-2018 03:46 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Ahoj. To jsem nevedel ze se tak jmenuje.Vypadá ten cifernik krasne. Ten svatek je hodne velkej a mozna by chtelo aby sel do pulkruhu,ale nevim jestli to jde udelat. Neumim Anglicky tak ten zvuk se mi nedari sehnat. Mozna by ho mel nekdo kdo uz ma hodinky Watch a umel by vytahnout ten cifernik co tiká. Bylo by super kdyby se ti to povedlo sehnat. Jinak me jeste napada dat ten svatek do rucicky. Ale jak pisu nevim na kolik te pusti program kdyz vytvaris svuj vlastni cifernik. Diky za info.
27-09-2018 01:28 PM - upraveno 27-09-2018 01:34 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
https://fromsmash.com/tomcat13b
Tak na Galaxy Watch to tiká, může někdo zkusit na Gear S3? Pokud bude zájem, zkusil bych to ještě dopilovat.

o 04-10-2018 08:54 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Uživatel
@Libb napsal:https://fromsmash.com/tomcat13b
Tak na Galaxy Watch to tiká, může někdo zkusit na Gear S3? Pokud bude zájem, zkusil bych to ještě dopilovat.
Ahoj. Tak jsem to konečne koupil vsechno. Ale po otestovani nic netika... Ted uz ti muzu testovat dle libosti. Jinak nejde vyvolat otevrene okna jako je to to u originalniho ciferniku.
o 08-10-2018 01:28 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Můžeš ověřit že jsi neměl ztlumenou hlasitost?

o 10-10-2018 06:58 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Ahoj. Ano zvuky jsem měl na plno nastavené. Čekal jsem i až bude celá hodina a také nevyšel zvuk. Jinak můžu tě požádat o to aby jsi zmenšil ty svátky jestli to pujde. Přijde mi to velké. díky. Až budeš potřebovat otestovat napiš odkazy já otestuji hned jak to pujde 🙂