Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Gear s3 Frontier

(Téma vytvořeno: 22-03-2018 09:31 PM)
8399 Zobrazení
JozkaZhor
Explorer
Možnosti

Dobrý den,koupil jsem si tyto hodinky , chtěl jsem se Vás zeptat jestli někdo neví nejbližší datum nové aktualizace , komunikace hodinek s aplikacemi jako je messenger,Whats up je otřesná ,není vidět historie zpráv,v messengeru se nezobrazí ani fotka ,na whats up není možné odpovídat, jak napíše ve skupině více lidí,není možné vše přečíst. Nebo je nějaká možnost to zatím vyřešit? děkuji 

0 Like
Přejít na řešení
JozkaZhor
Explorer
Možnosti

Taky zajímavé, mě aktualizace naopak rapidně zvýšila výdrž baterie.  Mám je teď třetí den bez nabíječky a baterie ukazuje 39%. Pravda ,že zrovna dnes jsem je na ruce neměl. Jinak by asi ubylo více. Jak přišla aktualizace, tak jsem provedl tovární nastavení. Možná to pomůže. 

MiroslavKlas
Apprentice
Možnosti
Diky za odpoved, vyskusam to tovarenske nastavenie hodiniek.
MiroslavKlas
Apprentice
Možnosti

Tak vyzera to ze tovarensky reset pomohol, od rana po uplnom nabiti  mam 77 %. Diky za pomoc a radu.

MiroslavKlas
Apprentice
Možnosti

0 Like
JozkaZhor
Explorer
Možnosti

Tak super :smileyvery-happy:

AlesU
Navigator
Možnosti

2MichalaV: aby bylo možné ovládat a odpovídat hlasem, pak by bylo potřeba, aby Gear S3 měly podporu češtiny. Což nemají (ano, ukazují česky, ale pokud na ně začnete česky mluvit, tak máte smůlu). Ptal jsem se asi před rokem, kdy bude tato podpora a bylo mi napsáno, že chystáte do příští aktualizace. Ale ani s příchodem Tizen3 není splněno.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Přidám další dotaz. Hodinky mají funkci vypnutí displeje zakrytím dlaní. Někdy se mi to podaří, ale většinou ne, buď se neděje nic, nebo spustím změnu ciferníku. Máte někdo nějakej fígl jak na to? Asi to využívat nebudu, ale jen bych chtěl zjistit příčinu toho, proč to nepracuje správně 🙂

0 Like
Volfik
Explorer
Možnosti

S tímto jsem problém nikdy něměl, přikrýváš kompletně celý displej? Ja jen položím dlaň na hodinky (ani ne na vteřinu) a je tma. Pokud to nefunguje zkus tovární nastavení, pokud ani poté, tak reklamace, bude tam něco špatně.

0 Like
Volfik
Explorer
Možnosti
Kvůli stejnému problému jsem byl včera reklamovat, jen s tím rozdílem, že mě to pokazila až aktualizace začátkem září. Je tu na to celé vlákno a řeší to už více lidí...
https://eu.community.samsung.com/t5/Smartphony-Tablety-Hodinky/Gear-S3-Frontier-velmi-slab%C3%A1-v%C...
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Mám jeden dotaz, hodinky mám v kombinaci s S8, všiml jsem si, že notifikace na hodinky chodí někdy se zpožděním. Hlavně emaily, používám email aplikaci od Samsungu. Tohle mi trochu vadí. Mám hodinky právě kvůli notifikacích, abych nic nezmeškal a mohl rychle reagovat.

0 Like