o 22-03-2018 09:31 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:07 AM (kým) vvllaaddaa
Dobrý den,koupil jsem si tyto hodinky , chtěl jsem se Vás zeptat jestli někdo neví nejbližší datum nové aktualizace , komunikace hodinek s aplikacemi jako je messenger,Whats up je otřesná ,není vidět historie zpráv,v messengeru se nezobrazí ani fotka ,na whats up není možné odpovídat, jak napíše ve skupině více lidí,není možné vše přečíst. Nebo je nějaká možnost to zatím vyřešit? děkuji
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 02-04-2018 08:18 PM
Tak nevím kde se stala změna, ale aniž by se cokoli aktualizovalo ,tak najednou začalo fungovat odpovídání na zprávy Whats up 🙂 Hned je z hodinek větší radost 😄
o 13-04-2018 12:17 PM
Tak si stáhni nějakou 3rd appku, je jich plno, která umožňuje zobrazovat historii a různé funkce. Třeba tady na videu chat hub.
26-03-2018 08:24 AM - upraveno 26-03-2018 08:36 AM
Vítejte,
můžete prosím upřesnit, s jakým telefonem máte hodinky spárované a jakou máte verzi, případně jestli jste již Vaše Gear S3 aktualizoval na Tizen 3.0? Ověříte si to jednoduše přes aplikaci Samsung Gear -> Nastavení -> O Gear :smileyhappy:
o 26-03-2018 08:50 AM
Dobrý den ,telefon používám Samsung S8 s poslední verzi Androidu ,hodinky mám hned od koupi aktualizované na verzi 3.0.0.1 štve mě, že ve finále musím vždy vytáhnout telefon z kapsy, takže hodinky nesplňují účel. Čtení a odpovědi na sms zprávy jsou perfektní a přehledné, ale aplikace nikoliv
26-03-2018 09:49 AM - upraveno 26-03-2018 09:49 AM
Pro Samsung Gear S3 mohu zatím doporučit pouze předinstalované nativní aplikace, které pro ně byly navrženy a fungují skvěle. Odpovídat na notifikace můžete celkem 4 možnostmi a to buď hlasem, pomocí emoji, použítím šablon, které si můžete upravit dle svého gusta, nebo přímo libovolným textem, kdy jsou k dispozici také swype gesta. Jakožto majitel Samsung S8 můžete od poslední aktualizace také využívat Bixby Reminder a spoustu vychytávek jako například:
Co se týče tzv. aplikací třetích stran, nejsme kompetentní poskytovat bližší informace. Doporučuji se tedy obrátit přímo na jejich vývojáře.
Přeji hezký zbytek dne a kdyby cokoliv, nebojte se na nás obrátit. Společně s ostatními členy komunity rádi poradíme!
o 02-04-2018 08:18 PM
Tak nevím kde se stala změna, ale aniž by se cokoli aktualizovalo ,tak najednou začalo fungovat odpovídání na zprávy Whats up 🙂 Hned je z hodinek větší radost 😄
o 03-04-2018 09:20 AM
Paráda @JozkaZhor. Jsem rád, že jste nyní spokojen a přeji, ať hodinky naplňují Vaše potřeby i nadále.
o 13-04-2018 11:45 AM
No úplně spokojený nejsem, ale každý zlepšení je zlepšení 🙂 Pořád by to chtělo historii chatu. V případě ,že píše více lidí,není možné si vše přečíst. Dneska sms ,které jsou v hodinkách vyřešené perfektně moc lidí nepíše.
o 13-04-2018 12:17 PM
Tak si stáhni nějakou 3rd appku, je jich plno, která umožňuje zobrazovat historii a různé funkce. Třeba tady na videu chat hub.
o 13-04-2018 12:28 PM
o 26-04-2018 07:37 PM
Zdravim, chcel by som nahodit inu temu resp. mam inu otazku. Pouzivam Galaxy S8 a hodinky S3 Grear Frontier . Prevcerom som si nainstaloval ponuknutu aktualizaciu SW Tizen verzia 3.0.0.2, verzia SW R760XXU2CRC3. Zial po tejto aktualizacii sa vydrz baterie rapidne skratila. Hodinky v noci nabijem a vecer mam menej ako 30 %. Pri predoslej verzii bola vydrz ca. 2,5 dna co bolo skvele. Nastavenie hodiniek som oproti povonej verzii nijako nezmenil. Neviete ci vyrobca neplanuje novy Update ? Ma niekto podobnu skusenost ?