Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Gear S3 Frontier, displej

(Téma vytvořeno: 09-06-2020 12:31 PM)
698 Zobrazení
Majkysekv
Explorer
Možnosti

Dobrý den, mám Gear S3 Frontier a když se podívám na to, kolik je hodin, displej mi za 3-4 sekundy zhasne, i když jsem v nastevení displeje nastavil hodnotu Časový limit displeje na 1 minutu, poradí mi někdo, jak nechat displej svítit déle?Předem díky Majky

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Stává se to, i když máte ruku stále natočenou směrek nahoru? Moje Active2 zhasnou, když ruku zase vrátím dolů, to je správně.

Ještě mě napadá, máte hodinky na ruce? Na stole zhasínají hned.

Nemáte pod hodinkami výraznější tetování? To někdy znemožní hodinkám správně měřit tep a detekovat, že jsou na ruce.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Stává se to, i když máte ruku stále natočenou směrek nahoru? Moje Active2 zhasnou, když ruku zase vrátím dolů, to je správně.

Ještě mě napadá, máte hodinky na ruce? Na stole zhasínají hned.

Nemáte pod hodinkami výraznější tetování? To někdy znemožní hodinkám správně měřit tep a detekovat, že jsou na ruce.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Majkysekv
Explorer
Možnosti
Na Vaši radu jsem zkusil přitáhnout trochu více řemínek hodinek a očistit spodní část hodinek se senzory a situace se zlepšila.Netušil jsem, že by na to měl mít vliv senzor měření tepu,Díky za pomoc
Libb
MegaStar
Možnosti

To jsem rád, že je to lepší. Mohl byste prosím označit můj příspěvek jako řešení? Děkuji