Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Platba hodinkami Watch4

(Téma vytvořeno: 13-01-2022 01:07 PM)
1633 Zobrazení
Malca007
Apprentice
Možnosti
V posledních dnech eviduji opakovaný problém při pokusu platit hodinkami.  Na hodinkách e zobrazí hláška: Něco se pokazilo Vaše karty nelze načíst. Zkuste to prosím později. Telefonem (Samsung S20 ultra 5G) pomocí Google pay však normálně zaplatím a karzy se v pořádku nečtou. Aktualizace softwaru nepomohla.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobrý den,

v této souvislosti bych postupoval smazáním aplikace Google pay v hodinkách a opětovným nainstalováním. Je možné že při synchronizaci došlo někde k chybě, což by opětovná instalace rozhodně vyřešila.

Karty se synchronizují nejenom s vaším telefonem ale především pak s Google účtem ne který je Google pay navázaný. Je tedy otázka kde nastala chyba.

Čtu však že jste již problém vyřešil a tak přeji příjemné používání.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,zkuste hodinky resetovat a nastavit znova.Neprisla vam na ne aktuailizace?Mate telefon propojen s hodinkami pri placeni?
0 Like
Malca007
Apprentice
Možnosti
Ahoj, telefon mám s hodinkami v době placení propojený. Nicméně by měla platba fungovat i bez telefonu. Aktualizaci na hodinkách jsem provedla dnes ale problém to bohužel neodstranilo. Vyzkouším tedy ještě reset a uvidíme. Díky 🙂
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Mozna bych vyresetoval jak v telefonu tak na hodinkach kartu a nasledne ji pridal znova.jen pro jistotu
Malca007
Apprentice
Možnosti
Kompletně jsem to vyresetovala a po novém přihlášení do Google účtu to zatím vypadá, že je to v pořádku. Tak uvidíme za pár dní. Moc děkuju za radu 🙂
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj. Taky mám zkušenost, že jsou hodinky trochu pomalejší než mobil,tak když platim hodinkami, nechávám je o trochu déle přiložené
0 Like
Malca007
Apprentice
Možnosti
Občas se mi to také stává. Ovšem nejsem si jistá zda to není například i platebním terminálem. Ale to není zas tak velký problém naštěstí. 🙂
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Právě, že jsem byl ze začátku sklamany, že placení nefunguje,jak má. Potom,co je nechávám přiložené dele,je vse ok.
0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobrý den,

v této souvislosti bych postupoval smazáním aplikace Google pay v hodinkách a opětovným nainstalováním. Je možné že při synchronizaci došlo někde k chybě, což by opětovná instalace rozhodně vyřešila.

Karty se synchronizují nejenom s vaším telefonem ale především pak s Google účtem ne který je Google pay navázaný. Je tedy otázka kde nastala chyba.

Čtu však že jste již problém vyřešil a tak přeji příjemné používání.

Malca007
Apprentice
Možnosti
Je to tak. 😊 Problém skutečně zřejmě právě v synchronizaci s Google účtem. Po resetu a opětovném přihlášení už vše funguje v pořádku. Dnes jsem opět hodinky vesele využívala k platbě bez jakéhokoli problému.
0 Like