Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Opäť problém s platbou NFC

(Téma vytvořeno: 30-08-2024 02:48 PM)
359 Zobrazení
Jozkor
Voyager
Možnosti
Dnes som platil opäť hodinkami. Aktivoval som ich dvojitým kliknutím. Priložil som ich k terminálu, ale platba neprebehla. Na hodinkách sa zobrazilo, aby som skontroloval mobilný telefón a overil platbu.

Som z toho skutocne už mrzuty. 
15 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
O aké hodiny a banku išlo?
0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
Samsung 5 pro a Tatra banka.

Keď platím mobilom tak mi niekdy pred otvorením peňaženky zobrazí, že mám overiť platbu.

Tým pádom platenie hodinkami stráca zmysel 😞
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, s každou generací hodinek je to lepší. Na GW4 mi to skoro nešlo, na GW6 to je již bez problémů. Člověk akorát nesmí spěchat a nechat hodinky u čtečky dokud neproběhne platba. U GW7 Ultra je to snad ještě rychlejší. Ze 50 plateb mám tak jednou problém, že musím zadat pin (na hodinkách) a přiložit znova. Je to spíš o kompatibilitě s terminálama.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Gw 5 pro byly hodne problematicke na placeni. Da se rict, ze byly naprosto nepouzitelne.
Presel jsem na 7 ultra a tam naprosto bez problemu (sice chvilku jednou zazlobily ale to byla vyjimka)
Gw5 si nechavam jako zalozni a cekam jak to s nima bude vypadat po updatu na oneui6...ale zlepseni placeni moc neocekavam.

P.s. Ale ze by po mne hodinky nekdy chtely neco potvrzovat na mobilu, to se mi v zivote nestalo.
Zkuste si zalozit ucet jinde (predpokladam, ze i u vas je to komplet zdarma i s kartou)
Jozkor
Voyager
Možnosti
Mne to fungovalo, kým neprišla ta bezpečnostná politika od google Pay a od vtedy to začalo robiť. 😞

Tak keď mam telefón Samsung prejdem na ultry, zajtra skočím do auparku. Skúšal som teraz a to iste.
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,pisete ze ste hodinky aktivoval dvojitim kliknutim a prilozil,nezabudol ste otvorit aplikaciu penazenka google na hodinkach a potom prilozit?
Ja to robim takto na gw6 classic a bez problemov,pokial neotvorim apku gp tak platit sa mi neda...Mam v na ciferniku odkaz na apku takze je to rychle bez vyhladavania Screenshot_20240831_080302_walletnfcrel_1000049586_1725084184.png
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
myslím, že Jozkor to má asi nastavené na dvojité stlačenie home tlačidla. Ja to tiež tak používam. Problém je to, že ho to žiada overenie na telefóne a to sa mne ešte tiež nikdy nestalo od GW4 až po Ultry. U mňa pri vyšších sumách požiada overenie na hodinkách, ale nikdy to nechcelo overenie na telefóne.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ano mam to rovnako ako vy,banka slsp a bez problemov...
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
kde Vás to vyzve na overenie na mobile? Možno došlo k menšiemu nedorozumeniu a teda pokiaľ to zahlási terminál, myslí sa tým priložené zariadenie t.j. v tomto prípade hodinky. Na hodinkách by ste mali byť vyzvaný na overenie a po overení by malo stačiť hodinky opätovne priblížiť k terminálu a platba by mala prebehnúť. U starších terminálov a watch 4, 5 to kedysi nefungovalo úplne dobre nakoľko už terminál opätovne priblíženie neregistroval a tiež som občas musel vytiahnuť mobil, ale na watch 5 pro sa mi to v poslednej dobe už veľmi nestávalo. Sem tam sa ale stále niekde dá natrafiť na problematický terminál. Pre zamedzenie tejto situácii, je dobré aspoň raz denne hodinky zložiť a opätovne dať na ruku s odomknutím. Pri prikladaní hodiniek dbajte na čo najbližsie priloženie a hodinkám doprajte dostatok času na načítanie (watch 5 pro potrebujú min 5 sekúnd stabilného podržania). Na Ultrách to už funguje oveľa lepšie, až natoľko, že už primárne platím hodinkami.