Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Odlepený displej u Galaxy Watch

(Téma vytvořeno: 26-08-2022 12:38 PM)
1389 Zobrazení
luci_simova
Explorer
Možnosti
Dobrý den, dnes po dovaření oběda jsem zjistila, že se mi úplně odlepil displej u mých Galaxy Watch. Kupované jsou 10/2019, takže už po záruce.
Má cenu ho přilepovat zpět? Popřípadě jak? A nebo jsou nenávratně rozbité?

Děkuji předem za odpověď.
Lucie

image

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @luci_simova
ve vašem případě bych se radši obrátil na servis. Případně se jich zeptat kolik by oprava stála a sama se rozhodnete, zda se oplatí jít do opravy či investovat raději do nových.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud to nemáte již v záruce, tak je to prakticky na Vás. Ale ofiko servis bude vždy nejlepší, i když může být dražší.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @luci_simova
ve vašem případě bych se radši obrátil na servis. Případně se jich zeptat kolik by oprava stála a sama se rozhodnete, zda se oplatí jít do opravy či investovat raději do nových.

SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Jen doplnim kolegu @potasm .. Neni uplne videt pricina odlepeni. Casto se to vsak stava kdyz je vadna baterie.. Ta se nepatrne nafoukne a vytlaci pak displej.. Z dlouhodobeho hlediska je pak uzivani takoveho zarizeni velice nebezpecne.. Urcite bych tedy hodinky donesl do servisu. Do te doby bych je nepouzival.. Samozrejme netvrdim ze je to vas pripad..

Uplne nejlepsi ale bude.... jak pise kolega.. koupit nove

Kazi-S21U-
Helping Hand
Možnosti
Já bych to přilepil nějakým lepidlem na bázi jako je kanagon ✌️🍀 je to gumové pak to lepidlo neleptá ale dlouho schne dá se lehce zacistit i po uschnutí
0 Like
luci_simova
Explorer
Možnosti
Děkuji za odpověď. Máte na mysli servis přímo v Samsung prodejně? Nebo postačí jakákoliv prodejna s elektrem?
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud to nemáte již v záruce, tak je to prakticky na Vás. Ale ofiko servis bude vždy nejlepší, i když může být dražší.

Gold Dejv
Troubleshooter
Možnosti
A samotný displej funguje?
0 Like
luci_simova
Explorer
Možnosti
Kupodivu zatím ano, ale hodinky jsem raději hned vypla.
JanK51
First Poster
Možnosti
Nám sa to stálo tiež úplne rovnako, ako na fotke
Je to divne?Myslel som ,že za 300€ by mala byť aj kvalita.
0 Like