Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Jak najít telefon pomocí hodinek s WearOS

(Téma vytvořeno: 25-03-2023 06:26 PM)
408 Zobrazení
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, existuje možnost jak najít hodinkama galaxy watch 5 pro telefon, který jsem např. někde ztratil na procházce? Např. Že by byla v hodinkách třeba vidět poslední poloha telefonu? Je na to nějaká aplikace? Protože jediná možnost je pouze jít domů tam jít na web a najít přes google, ale to mi je k prdu když budu někde v lese nebo tak...

Děkuji
0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Miloš87

NNemám teď Galaxy Watch u sebe, ale napadá mě akorát zda by v aplikaci Smart things nebyl modul Find. Pokud máte model LTE tak si to dokážu představit, že by to slo, ale u BT nemá telefon jak najít přes internet polohu telefonu. Leda mít zapnutou notifikaci odpojeni telefonu, protože ta docela funguje a telefon bude max do 20 daleko když ho ztratíte. Pak se k němu prohlížíte a prozvonite ho z aplikace Galaxy Wearable. 

fajnsnek2
0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Ve smartthings v hodinkach prave nic takoveho neni, ale nemam LTE verzi. A to odpojení mám, zavibrujou mi hodinky. Ale dneska pritelkyne ztratila telefon na louce a ja premyslel, jak ho vlastne najit? Muzu napr. pridat její telefon do mého smartthing, abych videl polohu toho telefonu?
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ano, to samozřejmě jde, dáte Smart Things, pak Find, dáte Tento telefon, tři tečky a pak je tam možnost Sdílet Polohu. 

Screenshot_20230325_180424_SmartThings.jpg

fajnsnek2
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Ale ja nejak nemuzu pridat jeji telefon do meho smartthings
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No a pokud spustíte SmartThings tak vidíte co? Když spustíte aplikaci, tak na kartě Doma dáte položku Zvolit Oblíbené a tam vyberete Find.  Pak uvidíte modul s přehledem Vašich zařízení včetně Vašeho telefonu. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Uz jsem na to prišel, krome sdilet polohu se jeste muselo vytvorit spolecna ,,mistnost" kde jsme oba a tam sdilime svoje zarizeni. Takze uz to funguje. Děkuji