Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Volání z messengeru na hodinkách

(Téma vytvořeno: 30-03-2023 12:00 PM)
389 Zobrazení
NatalieVankova
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

mám telefon Galaxy S20FE  a hodinky Galaxy Watch Active 2. Když mi přijde zpráva na messenger, hodinky mi ji zobrazí, když mi ale na messenger někdo volá, hodinky nereagují, pouze se pak ukáže oznámení, že někdo volal. S WhatsApp třeba problém není, hovory normálně lze zvedat přes hodinky. Mám pocit že i na messengeru mi to dřív šlo, teď ale najednou už ne. Poradíte prosím? Děkuji. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @NatalieVankova
ano máte pravdu, nyní se to chová tak, jak popisujete. Tady to není chyba na straně Samsungu či Vašich zařízení. Ale Facebook (případně společnost META) si s každou aktualizací hraje, jak uzná za vhodné a momentálně tedy nejde na hodinkách zvedat z messengeru hovory. Mám to tak stejně. Je možné, že by pomohlo stáhnout starší verzi aplikace nebo počkat na jednu z budoucích, kde to opraví, ale to Vám tu slíbit nemůžu.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

1 Odpovědět
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @NatalieVankova
ano máte pravdu, nyní se to chová tak, jak popisujete. Tady to není chyba na straně Samsungu či Vašich zařízení. Ale Facebook (případně společnost META) si s každou aktualizací hraje, jak uzná za vhodné a momentálně tedy nejde na hodinkách zvedat z messengeru hovory. Mám to tak stejně. Je možné, že by pomohlo stáhnout starší verzi aplikace nebo počkat na jednu z budoucích, kde to opraví, ale to Vám tu slíbit nemůžu.