Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

GPS

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
212 Zobrazení
newway
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň,
Nájde sa tu prosímkompetentná osoba ktorá mi dokáže pomôcť pripadne vysvetliť kedy a či vôbec ešte niekedy bude zaznamenávanie trasy a GPS fungovať na hodinkách watch ultra ako kedysi? Naozaj už neviem čo robiť keďže aj po poslednej aktualizácii sa stáva, že 4 jazdy na bicykli z 10 dôjde k zlému zaznamenaniu GPS trasy a odchýlka je aj 10 km po ukončení tréningu. Stále sa objavujú hroty a výkyvy a už som skúšal naozaj všetko, aj vypnúť autopauzu aj vypnúť určovanie presnej polohy od googlu, aj jazdu bez mobilu, aj jazdu bez hodiniek, aj factory reset, proste všetko a od veľkej aktualizacie ktorá bola min rok, sa to proste deje. Dovtedy ani raz. Preto sa pýtam, že či sa tým vôbec niekto zaoberá, či sa to rieši alebo existuje ja to nejaký fix, alebo mám proste watch ultra aj sams ring spolu s flipom zahodiť? 

image

image

image

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
tento problém evidujem aj ja a jediné čo Vám môžem odporučiť je problém hlásiť cez aplikáciu Members v časti Podpora a skúsiť počkať na príchod nového Wear OS/ One UI pre hodinky, či sa to nezlepší.
U mňa pri zaznamenávaní horskej cyklistiky pokiaľ sa ide nejaká trasa typu cyklistického chodníka, tak je to v pohode, ale pokiaľ sa do záznamu dostane nejaká zjazdová trať, pump track alebo dirt park, tak ako keby sa v tom senzory stratili a výsledná trasa potom má takéto všelijaké odchýlky mimo.
1749657823581.jpg1749657823592.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Frosby
Voyager
Možnosti
Zjistil jsem, že to dělá pozastavení aktivity, takže je to chyba po aktualizaci. Vždy když se na kole zastavím, mám autopozastavení GPS ústřeli.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
14 Odpovědi
Jarda85
Voyager
Možnosti
Nejprve by to chtělo ukázat spíš nastavení hodinek. Já teda problém s ultrama nemám.
newway
Journeyman
Možnosti
Do veľkej aktualizacie som problém nemal ani ja, po nej to začalo. Aku alebo ktoru konkrétnu časť nastavenia hodiniek máš na mysli? S radosťou urobim screen a preposlem.
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
tento problém evidujem aj ja a jediné čo Vám môžem odporučiť je problém hlásiť cez aplikáciu Members v časti Podpora a skúsiť počkať na príchod nového Wear OS/ One UI pre hodinky, či sa to nezlepší.
U mňa pri zaznamenávaní horskej cyklistiky pokiaľ sa ide nejaká trasa typu cyklistického chodníka, tak je to v pohode, ale pokiaľ sa do záznamu dostane nejaká zjazdová trať, pump track alebo dirt park, tak ako keby sa v tom senzory stratili a výsledná trasa potom má takéto všelijaké odchýlky mimo.
1749657823581.jpg1749657823592.jpg
Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravim vás, jděte do nastavení hodinek , zapněte polohu a objeví se tam možnost přesnost určování polohy a vypnout to zvýšení přesnost určování polohy, já to testoval a bylo to po vypnutí ohledně lepší, tak zkuste a uvidíte 😊
0 Like
newway
Journeyman
Možnosti
Myslite toto? Pred aktualizaciou som to mal zapnute a fungovalo to spravne, vsetko tip top. Po aktualizacii ked som skusal vsetko mozne aby sa to nedialo, tak som to vypol a nepomohlo to. Stale rovnaky priebeh. Najviac pomohlo vypnut auto pauzu. Domnievam sa, ze aktualizaciou sa snazili docieliť lepsiu vydrz baterie a najskor niekde spravili chybu alebo nejaky bug ktorý proste vypina a zapina gps alebo jeho presnost, alebo nieco take. A vtedy vzniknu takeho skoky v trase. zKmX0ws1m9.jpg
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Ano, tohle zkuste, za tohle nic nedáte. Podle mě, co jsem to zkoušel, bylo to o hodně přesnější.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne mám Wacth 6 Classic a bohužiaľ to vypadá tak, že pauza u niektorých aktivít "vypne" GPS  (u mňa pri behu OK, pri inline korčuľovaní niekedy podobný problém ako u Vás) 😐 

Pri obnovení aktivity pár sekúnd trvá, pokiaľ sa GPS opäť "chytí" a pokiaľ sa v tom okne vzdialite od poslednej polohy, tak to zvykne robiť takéto caviky. Trochu sa to zlepšilo, keď som nechal na hodinkách GPS nonstop zapnutú...

Ale zase, robili mi to aj Huawei hodinky pred rokmi a už mi o tom 2-3 krát hovoril aj kamarát, ktorý má Garminy 🤔

0 Like
newway
Journeyman
Možnosti
Asi tak. Zatiaľ budem fungovať na aktivite bez autopauzy, ale pevne verím, že to v samsungu riesia a napravia, pretože ako som už viackrát písal, deje sa to od poslednej veľkej aktualizacie. Nechcem zas meniť celý ekosystém alebo kupovať iné zariadenie na športovanie, spanie atď.
0tis
Pioneer
Možnosti
Súhlas, Ultra fungujú spoľahlivo
0 Like