Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

GPS

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
49 Zobrazení
newway
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň,
Nájde sa tu prosímkompetentná osoba ktorá mi dokáže pomôcť pripadne vysvetliť kedy a či vôbec ešte niekedy bude zaznamenávanie trasy a GPS fungovať na hodinkách watch ultra ako kedysi? Naozaj už neviem čo robiť keďže aj po poslednej aktualizácii sa stáva, že 4 jazdy na bicykli z 10 dôjde k zlému zaznamenaniu GPS trasy a odchýlka je aj 10 km po ukončení tréningu. Stále sa objavujú hroty a výkyvy a už som skúšal naozaj všetko, aj vypnúť autopauzu aj vypnúť určovanie presnej polohy od googlu, aj jazdu bez mobilu, aj jazdu bez hodiniek, aj factory reset, proste všetko a od veľkej aktualizacie ktorá bola min rok, sa to proste deje. Dovtedy ani raz. Preto sa pýtam, že či sa tým vôbec niekto zaoberá, či sa to rieši alebo existuje ja to nejaký fix, alebo mám proste watch ultra aj sams ring spolu s flipom zahodiť? 

image

image

image

14 Odpovědi
Řešení
Frosby
Voyager
Možnosti
Zjistil jsem, že to dělá pozastavení aktivity, takže je to chyba po aktualizaci. Vždy když se na kole zastavím, mám autopozastavení GPS ústřeli.
0 Like
newway
Journeyman
Možnosti
Skusam aj ja teraz s vypnutou autopauzou ci sa to bude opakovat. Zatial 3 jazdy a zatial OK
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Ok zkus to, a zkus dát i ručně pozastavit co to udělá 😉😀 a pak dej vědět já, už se dnes na kolo nedostanu
Zdendasmrt
Journeyman
Možnosti
Tak moje Ultra tenhle problém po aktualizaci mají taky
0 Like
Zdendasmrt
Journeyman
Možnosti
Taky mi to dělá takovej *****,snad to rychle opraví. Jak kolo tak inline brusle , obojí ustřelená GPS
0 Like