Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google Fit vs Samsung Health

(Téma vytvořeno: 12-08-2021 05:14 PM)
523 Zobrazení
Lukand
Pioneer
Možnosti
Ahoj,

rád bych se zeptal, jak to bude u nových hodinek s aplikací Samsung Health. Bude to pořád ta hlavní fitness aplikace, nebo bude na výběr mezi ní a Google Fit? Plus doplňující dotaz - u současných hodinek, pokud se používají s nesamsungovým telefonem, nefunguje část funkcí pro Samsung Health (např. export trasy nebo mapa trasy). Jak to bude u nových hodinek, bude tam taky nějaké omezení? Díky
0 Like
5 Odpovědi
Jakub_Marouš
Navigator
Možnosti
Zdravím @Lukand

Nové Samsung Galaxy Watch 4 běží na Wear OS 3, tedy Software od Google. To znamená, že Google Fit bude 100% podporován, možná bude i preferován spíš než Samsung Health. Tím pádem by i implementace s ne-samsung telefony měla být lepší

(z některých zdrojů jsem slyšel, že Samsung Health již není podporován na nových hodinách, to však musí potvrdit ostatní)
Lukand
Pioneer
Možnosti
Diky za rychlou odpoved, ja prave o samsung health taky nekdy pred mesicem slysel, ze jej samsung zarizne, ale na screenshotech a minirecenzich ze vcera porad ta ikona health na hodinkach figuruje (plus funkce "predbihani" se s rodinou je podle me taky spadajici pod health), tak uvidime, jak to bude.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Lukand 

Hodinky Watch4 jsem měl včera možnost vyzkoušet, a dle prvních poznatků bude i nadále hlavní fitness aplikací. Google Fit bude podporován, ale se všemi vestavěnými senzory jako EKG, nový Samsung BioActive bude pracovat právě aplikace Samsung Health.

fajnsnek2
Lukand
Pioneer
Možnosti
Diky moc👍🏻
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, já si s nimi hrál dnes a je na 100% že hlavní aplikací bude S Health. Hrozně se na ně těším :smiling-face:

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro