Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Camera remote

(Téma vytvořeno: 13-08-2021 03:02 PM)
546 Zobrazení
Tomic
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, stručně a krátce. Rád bych si jen potvrdil, jestli tato funkce (viz.titul příspěvku) na modelu Watch 3 jednoduše v Česku nefunguje nebo je v tom nějaký jiný zádrhel, popřípadě kdy tato funkce bude dostupná. Děkuji.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tomic Mrzí mě,  že to nefunguje, ale aktualizační politkika je bohužel taková. Na druhou stranu od S8 už celkem ubehla dlouhá doba, takže inovace u nového modelu by jste opravdu pocítil 😉

Pokud Vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím Přijmout jako rešení? Děkuji 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
13 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, já vzdálené ovládání foťáku na GW3 používal. Je to samostatná aplikace, kterou musíte nainstalovat, nebyla dokonalá (např. nepočítala se všemi kamerami u novějších modelů), ale používat se to dalo.

Ověřte případně povolená práva.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Tomic
Journeyman
Možnosti
Děkuji za odpověď. Rád bych dodal,že jsem si všiml i dalších podobných aplikací, ale spíše jsem měl namysli aplikaci přímo od Samsung el.,kterou jsem bohužel v Galaxy store nenašel. 😕
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Tomic 

Máte Samsung telefon jinou značku? Bude to napojené na API originální aplikace Samsung fotoaparát

fajnsnek2
0 Like
Tomic
Journeyman
Možnosti
Ano,jsem zarytý samsungář, takže mám i mobil od Samsungu. Konkrétně model S8.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Aha, tak tady možná bude problém ve starší verzi Androidu ve Vašem Galaxy S8, proto aplikaci v Samsung Store nevidíte 😒

fajnsnek2
Tomic
Journeyman
Možnosti
Co na to říct, je to škoda, jelikož mobil stále funguje jako nový, i když je vydaný 2017,pokud se nemýlím, což není ani dlouhá doba. Můžu jen doufám,že si někdo vzpomene na One UI. 😄 Každopádně děkuji za objasnění.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tomic Mrzí mě,  že to nefunguje, ale aktualizační politkika je bohužel taková. Na druhou stranu od S8 už celkem ubehla dlouhá doba, takže inovace u nového modelu by jste opravdu pocítil 😉

Pokud Vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím Přijmout jako rešení? Děkuji 

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den ještě jednou. Podle mě problém ve verzi Androidu nebude, ta aplikace neměla aktualizace nijak často a spíš zlobila na novějších, než na starších telefonech. Co přesně to (ne)dělá?
Zkusil bych jako poměrně málo bolestný pokus hodit hodinky do továrního nastavení, neobnovovat je ze zálohy a zkusit tu apliakci nainstalovat.

Dále ověřte, že nemáte v telefonu nějaký nestandardní software (něco, co se vykresluje nad ostatními aplikacemi, antivir, blokátor reklam... ) Pokud ano, deaktivujte ho.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nebude to verzi Android, ale spíše verzí One UI. Aplikace pro hodinky Camera Controller vyšla v roce 2020, a už v moment vydání fungovala maximálně na Galaxy S9, takže zpětná kompatibilita pro starší modely není zaručena.

https://androidcommunity.com/samsung-camera-controller-app-now-available-for-more-devices-20200605/

fajnsnek2
0 Like