Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Google assistant na Galaxy Watch 4

(Téma vytvořeno: 24-02-2024 12:58 PM)
305 Zobrazení
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, po aktualizaci hodinek Galaxy Watch 4 na One UI Watch 5.0 mi nefunguje Google assistant v češtině. Když ho vyvolám, napíše: jak vám mohu pomoci? Ale na české rozkazy nereaguje i přesto, že se tváří že je nastaven na Český jazyk.
Předem děkuji za odpověď

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Frosby
Voyager
Možnosti
Dobrý den., i když vám píše v češtině, tak Google asistent stále nepodporuje český jazyk 🥹

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pepa58

Jak píše kolega @Frosby on se asistent tváří, že v češtině bude fungovat, ale nakonec to nefunguje vůbec nebo na hodinkách jen do nějaké aktualizace. V roce 2020 to chvíli vypadalo, že bychom mohli dostat Asistenta v CZ když Google odebral možnosti v Google Now, ale nakonec se nic nestalo, jen se odebralo co fungovalo a nebylo to nahrazeno ničím..  Google i v současnosti vlastně asistenta utlumuje a směřuje to k AI, ale to spíš čekám, že Galaxy AI se naučí česky dřív než bychom se dočkali něčeho od Google.. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
Frosby
Voyager
Možnosti
Dobrý den., i když vám píše v češtině, tak Google asistent stále nepodporuje český jazyk 🥹
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Na předešlé verzi One UI Watch jsem s asistentem komunikoval v češtině a on na mě zrovna tak. Po aktualizaci nikoliv
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Jo chvíli, to může fungovat, aspoň já jsem to tak měl , a pak už to zas nefungovalo, ale aktualizací to nebude.
0 Like
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Přemýšlím, že když mi za čeština nefunguje tak budu používat bixby protože oproti asistentovi tolik nevysává baterii :smiling-face:
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Jo , je to škoda že to neumí česky, i když to umí víceméně. Snad to brzy s AI přijde ta čeština do asistentů 🙂 můžeme jen doufát a čekat
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Souhlasím, je to velká škoda
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pepa58

Jak píše kolega @Frosby on se asistent tváří, že v češtině bude fungovat, ale nakonec to nefunguje vůbec nebo na hodinkách jen do nějaké aktualizace. V roce 2020 to chvíli vypadalo, že bychom mohli dostat Asistenta v CZ když Google odebral možnosti v Google Now, ale nakonec se nic nestalo, jen se odebralo co fungovalo a nebylo to nahrazeno ničím..  Google i v současnosti vlastně asistenta utlumuje a směřuje to k AI, ale to spíš čekám, že Galaxy AI se naučí česky dřív než bychom se dočkali něčeho od Google.. 

fajnsnek2