Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch FE

(Téma vytvořeno: 15-07-2024 11:50 AM)
376 Zobrazení
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Chtěl bych jsem se zeptat jak se platí hodinkami Galaxy Watch FE? Nemyslím jak dostat platební kartu do aplikace Google pay na hodinkách, ale jak s nimi v obchodě zaplatím.
0 Like
7 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Spustite aplikaci penezenka a horni stranou ciferniku prilozite.
Casto platba neprobehne a hodinky vyzvou k zadani pinu. Zadate tedy pin a prilozite znova.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Šikovný návod, ako platiť telefónom, či hodinkami, s Google Pay nájdete tu:

https://www.samsung.com/cz/google-pay/ 😉

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
nainštalujte si appku Google peňaženka do Vašich hodiniek, následne v nej pridajte platobnú kartu a ako posledný krok odporúčam v nastaveniach hodiniek - pokročilé funkcie - priradiť dvojitému stlačeniu tlačítka Domov na hodinkách spustenie aplikácie G peňaženka. Takto môžete platiť hodinkami po jednoduchom dvojitom stlačení tlačítka na hodinkách kedykoľvek.
Aby bolo možné funkciu platenia aktivovať je nutné nastaviť si zamknutie hodiniek napr. pomocou PIN. Ten zadávate len pri prvom nasadení hodiniek na ruku. Pokiaľ máte hodinky na ruke tie toto detekujú a nie je potrebné PIN zadávať znova. Pokiaľ sa tak napriek tomu udeje tak bud máte hodinky už ďalší deň na ruke a preto Vás z dôvodu bezpečnosti hodinky požiadajú o jeho nové zadanie alebo máte príliš voľný remienok a detekcia tak nefunguje správne. Pre bezproblémové platenie tak odporúčam hodinky aspoň raz za deň z ruky zložiť, čo dúfam robí každý minimálne z hygienickým dôvodov, potom nasadiť, zadať PIN a malo by to ísť bez problémov.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
To s tim pinem mate z nejakeho oficialniho zdroje nebo spekulujete?
Praxe je totiz zcela jina..hodinky vyzaduji pin zcela nahodne bez ohledu, jak dlouho je na ruce mate. Klidne si vyzadaji pin i po nekolik plateb po sobe (kdy jsem predtim samozrejme pin zadaval).
Hodinky samozrejme prikladam odemcene ..jinak bych appku nespustil..a stejne v polovine pripadu chteji pri placeni pin...i u nizkych castek.
Katastrofalni praxe, kdy se hodinky pro placeni uz nedaly pouzivat a presel jsem na prsten.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
čo sa týka platieb, tak samozrejme rolu tu budú hrať aj bezpečnostné nastavenia od Google a Vašej banky. Osobne PIN zadávam v 99% prípadoch raz denne (keď dávam hodinky na ruku) a platím niekoľko krát za deň. Takto fungujem už roky na watch 4, 5 aj 6.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
áno toto sú nastavenia banky, tie máme nastavené bankou alebo ako si navolíme. Nejde však o PIN ku karte. Ten o ktorom sme písali vyššie, ide o PIN na odomknutie hodiniek (môže byť tiež nastavený vzor). Pri tomto ale tiež prichádzajú do úvahy bezpečnostné opatrenia banky ale aj samotného Googlu. Nevylučujem teda, že pri viacerých platbách po sebe môže dôjsť k vyžiadaniu opätovného odomknutia hodiniek, ale bežne by sa to takto nemalo správať a u mňa sa tak ani nedeje. Možno je to voľnejšie nastaveným remienkom, alebo tetovaním na ruke, prípadne tam mohol nastať nejaký softvérový problém. Platím hodinkami denne a s GW4 C som mal kedysi menšie problémy, ale tie sa vyriešili, a že by si do mňa hodinky takto pýtali PIN, tak to nie. To by som určite pocítil lebo pouzívam 8 miestny PIN.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Potom prepáčte nesprávne som to pochopil. Podobné sumy boli u nás v minulosti defaultne nastavené pre platobné karty na bezkontaktné platby, aby nebolo potrebné zadávat PIN ku karte, tak som myslel, že ide o ten prípad.
0 Like