Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problémy s galaxy watch 4

(Téma vytvořeno: 08-06-2024 12:53 AM)
550 Zobrazení
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, chci se zeptat, zda-li někdo má stejný problém jakó já. Po připojení galaxy watch 4 k novému telefonu řady Galaxy S se mi nezobrazují na hodinkách žádné kontakty, i když je mám všechny na google účtu. Drúhý problém spočívá v tom, že nemohu na hodinkách nikde najít aplikaci pro ovládání kamery telefonu.
Předem děkuji za odpovědi
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, z vlastní zkušenosti vím, že to připojení nového telefonu bez nutnosti resetovat hodinky Samsungu moc nefunguje. Nehledal bych nějaké skryté problémy a hodinky rovnou obnovil do továrního nastavení a připojil k telefonu jako nové. Ze zálohy obnovte jen to nejdůležitější.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

čo sa týka kontaktov pokiaľ sa Vám už kontakty predtým zobrazovali, tak skúste jeden v telefóne upraviť, či to vynúti synchronizáciu do hodiniek. Druhou možnosťou je skúsiť presunúť kontakty do pamäti telefónu.

Čo sa týka aplikácie na ovládanie fotoaparátu, tak tá by mala byť predinštalovaná v hodinkách. Skúste skontrolovať, či nemáte nejaké čakajúce aktualizácie hodiniek a potom v nastaveniach - aplikácie -Aktualizácie aplikácií od spoločnosti Samsung tiež skontrolujte či tam nemáte update pre túto appku. Appka by mala byť dostupná v spojení s telefónmi radu S od S9 vyššie. Pokiaľ toto spĺňate skúsil by som potom už len resetovať hodinky alebo z google play storu nainštalovať niektorú z appiek tretích strán pre ovládanie fotoaparátu.     

0 Like
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, z vlastní zkušenosti vím, že to připojení nového telefonu bez nutnosti resetovat hodinky Samsungu moc nefunguje. Nehledal bych nějaké skryté problémy a hodinky rovnou obnovil do továrního nastavení a připojil k telefonu jako nové. Ze zálohy obnovte jen to nejdůležitější.
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, děkuji za odpověď. Rovnou zkusím tovární nastavení jak je psáno v odpovědi od @JeoCZ
0 Like
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Moc děkuji za odpověď. Trochu jsem s tím počítal, ale radši jsem se zeptal jestli existují jiná řešení.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, jádro pudla je trošku někde mezi Googlem a Samsungem. Takže bych to rozdělil na 3 části:
- pokud máte nový telefon zapnutý na "čisto", tak se vám přenos hodinek povede
- pokud máte nový telefon zapnutý přes SmartSwitch, tak se vám přenos hodinek nepovede
- pokud přenášíte hodinky mezi dvěma svými telefony, tak se vám to taky povede

Osobně vidím chybu v tom, že když přenesete vše přes SmartSwitch do nového telefonu, tak se vám tam přenesou i spárovaná zařízení BT a tedy i hodinky. A Wearable si neumí poradit s tím, že má hodinky spárované jak ve starém, tak v novém telefonu. A přenos vám pak selže...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, telefon jsem přenesl pře SmartSwitch jen částečně. Vybral jsem pouze možnost nastavení, zprávy a hovory. Hodinky jsem přenesl přes funkci přenést do jiného zařízení.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Pokud si dobře pamatuji, tak položka Nastavení obsahuje i spárovaná BT zařízení, nebo Wi-fi sítě. Stejný problém nastává v okamžiku, kdy již mám v novém telefonu svůj Samsung účet, přes který mám opět synchronizované BT zařízení.

Jediný postup, který mi fungoval, je zapnout telefon na čisto, přenést hodinky (a s nimi i účty) a terpve poté přes SmartSwitch přetáhnout, co je potřeba. Pokud hodinky udělám jako poslední (což je logické), tak pohořím - nebo alespoň já vždy pohořel...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Pepa58
Pioneer
Možnosti
Myslíte že má cenu vůbec zkoušet resetovat pouze hodinky? Popřípadě, nedalo by se to vyřešit tím, že ve starém zařízení ukončím párování a odeberu zařízení?
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Osobně bych provedl tovární nastavení hodinek a jako nové je připojil k novému telefonu - to je prostě nejméně problémů.

Když ve starém zařízení odpárujete hodinky, tak je už nepřipojíte zpět a prostý přenos do nového telefonu asi taky neklapne.

0 Like