Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Gear S3 kontakty whatsapp s9+

(Téma vytvořeno: 03-03-2020 09:46 AM)
927 Zobrazení
vorlicekpavel
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, ho aktualizaci telefonu S9+ minulý týden mi hodinky S3 gear frontier přestaly zobrazovat kontakty. Po provedení továrního nastavení hodinek se načetly pouze kontakty, které jsou spojené s aplikací whatsapp, žádné jiné. zálohu hodinek jsem provedl, ale neobnovil, aby se data případně znovu nenhrála chybně. Problém však stále trvá, už jsem zkusil všechny aktualizace, synchronizace, tovární nastevní a nic. Kontakty nemají ani obrázky, které jsou k nim připojeny...nevíte někdo jak dostat do hodinek zpět všechny kontakty? Děkuji a hezký den,

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud jste na telefonu tovární nastavení nedělal, tak je možné, že to je právě příčina. Kromě nové verze Android 10 a One UI 2.0 jsou nové verze aplikací Zprávy, Galerie,  Samsung Internet a i Kontakty, takže možná z toho důvodu se kontatky do hodinek nepřenášejí :face-with-rolling-eyes: Doufám, že by Vám navrhované řešení pomohlo problém vyřešit :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @vorlicekpavel 

Zkuste se podívat do Nastavení telefonu, a zkontrolovat zda aplikace a Galaxy Wearable + Gear S3 pluggin, pokud je něják aktivovaná, mají povolený přístup ke Kontaktům. Normálně dáte Nastavení-> Aplikace, pak konkrétní aplikaci a pak položka Oprávnění

fajnsnek2
0 Like
vorlicekpavel
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, vše jsem prověřil a jak aplikace Galaxy Wearable, Tak Gear S PlugIn i whatsapp mají povolený přístup ke kontaktům.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@vorlicekpavel 

Děkuji za zpětnou vazbu. Já mám sice novější Galaxy Watch Active 2, ale kontakty se přenášejí korektně. Kontakty v telefonu máte na účtu Google, nebo někde jinde ? Děkuji

fajnsnek2
0 Like
vorlicekpavel
Journeyman
Možnosti

Děkuji, ano, kontakty mám pod Google účtem... zvláštní je, že když jsem hodinky zakoupil (cca říjen 2019)...tak se vše krásně s telefonem spojilo a nemusel jsem nikde nic hledat, dávat oprávnění,apod... a nyní jen čistě po aktualizaci softwaru telefonu se to takto rozbilo a zobrazují se jen kontakty s vazbou na whatsapp a ještě bez obrázků. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jednalo se o předopokládám o aktualizaci na Android 10, je to tak ? Na telefonu jste dělal po aktualizaci Tovární nastavení ? Možná by bylo nejlepší udělat tovární nastavení telefonu a i hodinek, a pak nastavit vše od začátku. Jinak mě upřímně nenapadá čím by to bylo. Telefon máte Samsung, hodinky také, a v telefonu na Kontakty používáte aplikaci od Samsungu. 

fajnsnek2
0 Like
vorlicekpavel
Journeyman
Možnosti

Díky, ano, jednalo se o aktualizaci na Android 10, tovární nastavení jsem poté nedělal, nebyl důvod. Zvážím vámi navrhovaný postup udělat to nyní na obou zařízeních. Děkuji a zdravím!

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud jste na telefonu tovární nastavení nedělal, tak je možné, že to je právě příčina. Kromě nové verze Android 10 a One UI 2.0 jsou nové verze aplikací Zprávy, Galerie,  Samsung Internet a i Kontakty, takže možná z toho důvodu se kontatky do hodinek nepřenášejí :face-with-rolling-eyes: Doufám, že by Vám navrhované řešení pomohlo problém vyřešit :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

fajnsnek2
vorlicekpavel
Journeyman
Možnosti

Díky mockrát, asi mi nic jiného nezbude... hezký den