o 04-03-2020 01:02 PM
Ahoj všem. Po odchodu mých Fénix 5 do křemíkového nebe jsem hledal adekvátní náhradu a padly mi do oka již zmiňované Watche. Krásné hodinky s luxusním displejem vypadaly na mé chlapské ruce akorát (a neodolatelně) Jenže problém byl ve výdrži. Stěží jsem vydržel den a půl. Kolega má ty samé v kombinaci s S10. Početl jsem hodně fór a nabyl jsem dojmu, že se prostě Samsung nechce kamarádit s iPhonem. Možná je to jen někde v nějakém skrytém nastavení, že na to existuje nějaká medicína, která by vlila do Watchů aspoň třídenní výdrž. Jen si dovolím upozornit, že krom měření tepu (10 minut) a notifikací, jsem měl všechno deaktivováno. Hodinky jsem zatím vrátil, ale nedá mi to spát. Je vás tu víc, který má tuhle kombinaci a podařilo se mu nějak prodloužit výdrž? Teda za podmínky, že se z watchů nestal pouze hezký doplněk s deaktivovanými funkcemi... Dík.
o 04-03-2020 01:25 PM
Hezký den @Dejavu69
Děkujeme za Váš komentář, a zároveň nás velice mrzí Vaše potíže. Velká část uživatelů používá chytré hodinky Galaxy Watch v kombinaci s telefonem Samsung či jiným Android zařízením, takže nevím zda Vám někdo poskytne adekvátní radu. Osobně jsem GW 46mm a výdrž byla excelentní - běžně 4 dny provozu.
Možná poradí někdo z uživatelů @milan5 , @IlonaTicha ,
o 04-03-2020 01:37 PM
o 04-03-2020 01:40 PM
Já vím, že to tak většina uživatelů má. Ale je to "díra" v trhu, kde by si Samsung mohl uchmatnout spoustu lidí, co má jablečný telefon. Samsung umí udělat kvalitní udělátka, jen ještě poladit ten sw
o 04-03-2020 02:49 PM
@Dejavu69 Tady bych osobně viděl blokaci ze strany Applu. Aby hodinky fungovali naplno tak by museli mít pokročilý přístup k funkcím v systému iOS a k aplikacím jako Zprávy, Kalendář apod. Ale Apple díky uzavřenosti a bezpečnosti nedovolí takový přístup, takže Samsung pracuje s nástroji, které má k dispozici. A dalším aspektem je fakt, že pokud by GW46 fungovaly lépe než jejich hodinky, kdo by pak kupoval jejich řešení ?
o 04-03-2020 02:59 PM
Tak to je asi to pomyslné udeření hřebíku přímo na hlavičku