Dobrý den, včera jsem zakoupil hodinyk Galaxy watch active 2. Použítám telefon Xiaomi mi 8. Na svém zařízení jsem nainstaloval Samsusng service... Zobrazit příspěvek
Dobrý den ,mám problém s displejem hodinek galaxy watch. Při 1.zapnutí byl barevný a potom hned byl až doteď černobílý. Kde je chyba? Prosím... Zobrazit příspěvek
Dobrý den, mám hodinky GW 46mm a telefon Shaomi 9T, Android 10. Nefunguje mi oznámení a přerušuje se spojení s telefonem. Po vynulování hodinek a... Zobrazit příspěvek
Mám taký problem, že údaje ktoré si berie Strava z aplikácie SHealt sú rozdielne, počas behu nepauzujem, dalo by sa to nejak napraviť? Aby som mal... Zobrazit příspěvek
Ahojte,
Mam galaxy watch active 2.
Idem si zabehat len s hodinkami, zapnem tening beh, samozrejme sa zapne aj GPS.
Ked si chcem potom v... Zobrazit příspěvek
Zdravím,
mám GW46 a Xiaomi Redmi 4. 3 měsíce v klidu, dnes jsem byl nucen provést restart mobilu a nejde se mi připojit k Samsung Účtu v... Zobrazit příspěvek
Ahoj všem, mám dlouhodobější problém s hodinkami. Po jedné z posledních aktualizací mi přestal fungovat automatický denní přehled (funguje jen,... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
mám pocit, že u mých Watch Active 2 přestal dotykový rámeček zpoloviny vibrovat (doslova).
Když přejíždím prstem po horní... Zobrazit příspěvek
Ahoj všem. Po odchodu mých Fénix 5 do křemíkového nebe jsem hledal adekvátní náhradu a padly mi do oka již zmiňované Watche. Krásné hodinky s... Zobrazit příspěvek
Dobrý den, ho aktualizaci telefonu S9+ minulý týden mi hodinky S3 gear frontier přestaly zobrazovat kontakty. Po provedení továrního nastavení... Zobrazit příspěvek
Koupila jsem 3.2. 2020 v Datart. Vše nastavila, vše fungovalo,nadšená. Zhruba po týdnu ráno nastaven na hodinách jazyk německý. V práci kolegyně... Zobrazit příspěvek
Zdravím ve spolek. Pročetl jsem si téměř celé vlákno a zjistil, že je celkem dost lidí, kteří používají ciferník Tomcat a chtěli by mít informaci o... Zobrazit příspěvek
Zdravím, mám krátce Watch 42mm, ale nenašel jsem možnost nastavení aby mě hodinky i mobil upozornily zvukem, ale když dám telefon do režimu... Zobrazit příspěvek
Zdravím, může mi prosím někdo poradit, jak vypnout průvodce při cvičení (Cvičení pozastaveno, cvičení pokračuje) v app Samsung health na mobilu... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
mám hodinky Galaxy Watch Active 2. Původně jsem měla telefon Huawei P8 lite, bohužel se rozbil a dostala jsem telefon Nokia 3.2.,... Zobrazit příspěvek
ahoj, rád bych se zeptal, jestli tuto komunitu navšetěvuje vlastně někdo od Samsungu? Zdali se naše postřehy, pláč 🙂 a
jiné tipy a triky... Zobrazit příspěvek
Mám problém a potřebuju poradit.
Mám samsung galaxy watch 42mm a nejde mi připojit wifi mám to připojené k huawei p30 lite.
Nevite někdo kde... Zobrazit příspěvek