Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Chyba GPS u Galaxy Watch 7

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
153 Zobrazení
KatkaD
Apprentice
Možnosti
Dobrý den,
Mám hodinky Samsung Galaxy Watch 7 cca 1 měsíc a u posledních asi 4 cvičení se mi stalo,že GPS vytvořila divnou mapu,na některých místech byly jakoby klikyháky a linie mapy šla třeba i přes vodu - viz obrázek v příloze.To mělo samozřejmě za nasledek,že kilometry v aplikaci Samsung Health neodpovídaly skutečnosti,ale byla zaznamenana o dost delší trasa.Klikyháky se nezkbrazovaly po celou dobu jízdy,ale asi to bylo pouze ve chvíli automatického přerušení.Má s tím někdo zkušenost?Za každou radu budu moc vděčná 🙏

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
KatkaD
Apprentice
Možnosti
Já jsem ještě zkusila vrátit hodinky do továrního nastavení a dnes při cvičení bylo 99% trasy OK,ale na jednom místě se stejně objevil klikyhák.Tak nevim,mozna je to toleranci 🤔zkusím tedy ještě vypnout tu přesnost určování polohy,snad to pomůže už jsem z toho zoufalá a nejradši bych hodiny reklamovala 😭

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Frosby
Voyager
Možnosti
Ahoj zkus vypnout 😊 a uvidíšZ4RYmT2v2E.pngVwlbbysOew.png
KatkaD
Apprentice
Možnosti
Myslíš,že vypnout?Všude právě píšou,že jako první mám zkontrolovat,zda je toto zapnuté... ale určitě to zkusím 👍Díky za typ 🍀
0 Like
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Dnes jsem zkusil s vypnutim a pomohlo to.🙏
Řešení
KatkaD
Apprentice
Možnosti
Já jsem ještě zkusila vrátit hodinky do továrního nastavení a dnes při cvičení bylo 99% trasy OK,ale na jednom místě se stejně objevil klikyhák.Tak nevim,mozna je to toleranci 🤔zkusím tedy ještě vypnout tu přesnost určování polohy,snad to pomůže už jsem z toho zoufalá a nejradši bych hodiny reklamovala 😭
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Su to odrazy signalu, bohuzial Galaxy Watch nie su presne, a ked to s cvicenim myslite vazne, tak jedine garmin.

Galaxy Watch bohuzial vedia vela, ale nic dobre.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mojím odporúčaním by bol factory reset a kedže ste ho už vykonali, tak len otestujte či to viedlo k náprave. Pokiaľ sa to objaví opäť, odporúčal by som funkčnost otestovať tak, že počas tréningu by som odpojil telefón od hodiniek a tak zistíte, či Vám do polohy "kecá" telefón s Google alebo je to problém samotných hodiniek. Je tiež možné, že sa po poslednom update vyskytla nejaká chyba v automatickej pauze, tak ju môžete skúsiť vypnúť, či to nevyrieši problém.
KatkaD
Apprentice
Možnosti
Dobré ráno,děkuji za typ,určitě vyzkouším 👍
0tis
Pioneer
Možnosti
Ja mám podobný problém, 2x už menili vnútornú časť hodiniek + zadný kryt, znova v servise. Teraz používam Ultra, tam ten problém nie je.
0 Like
KatkaD
Apprentice
Možnosti
Tak jsem zkusila vypnout tu přesnost určování polohy a je to cajk,ani jeden klikyhák,tak snad to vydrží 🙏
0 Like