Mam takovy problem. Mam hodinky a chci je pouzivat pri venceni kocarku, ujdu okolo 6km asi 2x denne. Bohuzel, kdyz dam ruce na madlo kocaru a bez... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
je to asi dva dny, co mi přestaly hodinky (Samsung Gear sport) ukazovat jména kontaktů při příchozích sms. Dnes se při notifikaci sms... Zobrazit příspěvek
Ahoj,
na hodinkách se mi ukazuje pouze notifikace příchozí zprávy z messengeru, zpráva však nejde přečíst, odkazuje mě to na přečtení zprávy z... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
mám hodinky propojené s Lenovo K5 plus.Při žádosti o přidání místa pro počasí se odepne aplikace wear.Počítá patra i když jsem v... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
Mám problém se senzorem tepu, při cvičení mi hodninky nedokážou změřit tep. Podle mne je to tím že se trochu zapotim a senzor... Zobrazit příspěvek
Dobrý den, u mých hodinek s3 gear frontier mam problem s připojením na domácí wifi. Heslo mam uložené, ale pokud se přihlasim k telefonu pres... Zobrazit příspěvek
Ahoj, potřebuji poradit ohledně připojení hodinek k aplikaci Galaxy Watch Designer. Hodinky jsou připojené ke stejné WIFI sítí jako PC, na... Zobrazit příspěvek
Pořidil jsem si hodinky nedávno a jsem s něma celkem spokojen. I ta vydrž baterky z které jsem jsem měl největší obavy je celkem OK, hodinky vydrží... Zobrazit příspěvek
Zdravím mám dotaz. Pořídil sem si galaxy watch a nikde tam nemám žádnou ikonku na zprávy. Myslel sem ze se dají zobrazit starší zprávy z telefonu.... Zobrazit příspěvek
Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo vyřešili notifikace z whatsapp na hodinkách? Mám iphone spárnovaný s S3 Frontier,... Zobrazit příspěvek
Zdravím, mám cca 4 měsíce potíž s hodinkami Samsung Gear S3 v tom smyslu, že si vynucují samovolně zapnutí Polohy (GPS) na mobilu. Užívám je už 2... Zobrazit příspěvek
Ahoj,
omlouvám se, jestli se zde už řešilo, jsem tu úplně poprvé a na první pohled jsem nenašla. Mám u tohoto náramku problém, že pokud je... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
hodinky mi přestaly ukazovat denní přehled a souhr dne. Koukám i do návodu a nikde nic o zapnutí/vypnutí funkce nevidím.
Jak... Zobrazit příspěvek
Zdravím Pořád váhám které z těchto hodinek si koupit. Podotýkám že jako náhradu za dosluhujici Sony SW3. Nové samsung watch jsou už mimo mou... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
Jak je je to s kompabilitou Gear S3 Frontier, které bych rád zakoupil?
Vlastním telefon Xiaomo Mi A1 (čistý android).
Někde... Zobrazit příspěvek
Anonymní
K té aplikaci Samsung Email jen dodám, že sice na GP je, ale s největší
pravděpodobností nepůjde nai... Zobrazit příspěvek
Ahoj, mám GW 46mm a když se mi telefon automaticky zamkne, tak mi pokaždé hodinky zavibrují. Je to poměrně otravné, když používáš intenzivně... Zobrazit příspěvek