Zdravim komunitu, Som novy majitel Galaxy Watch a ked som prvy krat zosynchronizoval hodinky s mobilom (iPhone 😎 tak kalendar mal... Zobrazit příspěvek
Zůstaňte ve spojení díky Samsung wearables! Podělte se o své zážitky s chytrymi hodinkami, sluchátky nebo zařízení Gear VR.
Custom List Message Item |
---|
Zdravim komunitu, Som novy majitel Galaxy Watch a ked som prvy krat zosynchronizoval hodinky s mobilom (iPhone 😎 tak kalendar mal... Zobrazit příspěvek |
Po zapnutí nějakého trackeru (vyzkoušeno několik) na Gear S3 Frontier se v 99% nenačte GPS. Zařízení stále vyhledává signál 😞 V... Zobrazit příspěvek Ahoj, mám obdobný problém. Zjistil jsem tak, že jsem zapomněl mobil a jel na kole jen s hodinkami, z... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, rád bych se zaptal, jak funguje u hodinek Galaxy Watch funkce AOD (Always on displey), kterou mám i na mobilu V aplikacích na hodinky... Zobrazit příspěvek |
Zakoupil jsem produkt Samsung Galaxy Watch 46mm a zklamala mne chybějící podpora češtiny při hlasovém zadávání (a stejně tak u asistenta Bixby).... Zobrazit příspěvek Čeština v těchto AI funkcích jako Bixby a Siri je poměrně relativní pojem. Myslím, že nejdříve za 2 ... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, Mám hodinky Gear S3 Frontier a telefon Huawei s androidem 8.0.0. Mohli byste mi poradit, jak vkládat události do kalendáře skrze... Zobrazit příspěvek Hodinky jsem vrátil do továrního nastavení a zatím to vypadá, že mapka u samsung health funguje. Zko... Zobrazit příspěvek |
Nevíte proč tikají ciferníky pouze pro nové watch hodinky a pro nás kdo má S3 máme smůlu? Myslím si že je to asi způsobené že nemám Tizen 4. A... Zobrazit příspěvek Prosím, prosím - dal by se někde sehnat zobrazená varianta ciferníku tomcat. Tj. s tou češtinou u dn... Zobrazit příspěvek |
Napsal jsem "recenzi" Galaxy Watch po týdnu používání, najdete ji zde: Galaxy Watch Zobrazit příspěvek Hodinky mám týden a zatím super , co mě trochu zaskočilo, že je vidět na displeji senzor světla (mal... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost zda je možné k Frontier připojit hrudní pás k měření tepu přes bluetooth? Zobrazit příspěvek Uživatel @klarush99 napsal: Ahoj, udajne polar h10 z Alzy. Tak jsme zkoušel najít nejakou apku od po... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, máte někdo zkušenost s hodinkami a problémem s opětovným přihlášením k účtu Google? Mam hodinky Samsung Gear S3, které jsem... Zobrazit příspěvek Díky za pomoc. Nakonec se mi to podařilo odblokovat, použil jsem jiný účet. Přeji pěkný den Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, pořídil jsem si hodinky Gear Sport a chtěl bych je propojit s mým mobilním telefonem Honor 10 s Android 8.1. Při procesu připojení padá... Zobrazit příspěvek Mám zkušenost, na hodinkách Gear Fit Pro. Mně pomohlo dát hodinky do továrního nastavení (i když byl... Zobrazit příspěvek |
Tak co si myslíte? Zmátoří se tuzemští operátoři a budeme si je moci koupit 😢. Zobrazit příspěvek Tak VoLTE u Vodafonu funguje, kupoval jsem hodinky v zahraničí a nakonec bylo nutné změnit CSC pro V... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, po poslední srpnové aktualizaci hodinek Gear S3 Frontier se výdrž baterie snížila na necelý den !!! BT, WiFi, GPS, NFC vypnuté.... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, tak teď teda nevím 😄 Měl jsem vybrány hodinky Garmin ke své nové S9, ale s představením nových Galaxy Watch jsem nalomený a opět... Zobrazit příspěvek Dobrý den, v nějakém chatu jsem tenhle termín objevil v souvislosti s možností zvýšit jas Always On ... Zobrazit příspěvek |
Nemáte náhodou někdo tip jak vyřešit problém s GPS. Jde o to, že pokud mám hodinky propojené s telefonem a spustím jakýkoliv tracker aktivity... Zobrazit příspěvek Uživatel @lahciM napsal: Nemáte náhodou někdo tip jak vyřešit problém s GPS. Jde o to, že pokud mám ... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, nevíte někdo, kde by se dal stáhnout kompletní návod na tyto hodinky? Intuitivní fce jsou jasné, ale věřím, že hodinky toho umí mnohem... Zobrazit příspěvek AHoj, obávám se, že stručnější/jiný manuál než byl v balení neexistuje. Spíš se podívat na youtube n... Zobrazit příspěvek |
Dobry den. Mam S3 frontier a tel.Honor 8. Na hodinkach funguje vsetko ako ma, az na to ze tam vobec neni aplikacia SMS spravy. Tiez ked mi SMS... Zobrazit příspěvek Tak toto mi fakt pomohlo. Uplne jednoducho, ale presne to co som potreboval. Ta apka SPRAVY PRE ANDR... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to vidíte s možností e-sim? Kdy už bude telefon a hodinky s e-sim? Chtěl bych to používat především... Zobrazit příspěvek Tak už jsem se dočkal, Samsung včera (9. 8. 2018) představil Galaxy Watch, který má přesně to co jse... Zobrazit příspěvek |
Prosím o informaci, zda se někde dá objednat (nebo nechat vyměnit) řemínek u Gear Fit 2 Pro. Mám velikost L, ale potřebuji S. děkuji Zobrazit příspěvek Uživatel @Romisek napsal: Prosím o informaci, zda se někde dá objednat (nebo nechat vyměnit) řemínek... Zobrazit příspěvek |
Ahoj lidi, nemáte někdo zkušenost s oznámením o připojení hodinek přes bluetooth? Když hodinky nejsou připojený tak skoro při každým podívání na ně... Zobrazit příspěvek |
Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť ohľadne nasledujúceho problému. Od určitého času mi nejdu spárovať hodinky Gear S3 s mojou S8.... Zobrazit příspěvek vjete mi poradit dal som reset na samsung gear s 3 kcel som ho predat no a zabudol som vipmnut reakt... Zobrazit příspěvek |