Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Recenze Galaxy Z Fold7, Z Flip7 nebo Z Flip7 FE – získej bonus za recenzi

(Téma vytvořeno: Pondělí)
77 Zobrazení
CommunityBlogger
Samsung Official
Možnosti

banner fold.jpg

Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.

Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?

Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.

Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:

🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7

🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip

Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.

107 Odpovědi
natdj01
First Poster
Možnosti
Už jsem měla z Flip 3 i z Flip 5 a musím říct, že z Flip 7 je zatím nejlepší. Ohyb není ani skoro vidět ani cítit na dotek. Kvalita jak přední, tak i zadní kamery je oproti předchozím Flipům velmi znatelná. Rozšířené funkce na zadní obrazovce jsou velmi fajn a hodně mi usnadňují použití telefonu. S funkcemi AI jsem také spokojená. Celkově je to skvělý telefon vhodný pro ženy, protože máme jak malé kapsy, tak i kabelky. Vřele doporučuji.
0 Like
natdj01
First Poster
Možnosti
Už jsem měla z Flip 3 i z Flip 5 a musím říct, že z Flip 7 je zatím nejlepší. Ohyb není ani skoro vidět ani cítit na dotek. Kvalita jak přední, tak i zadní kamery je oproti předchozím Flipům velmi znatelná. Rozšířené funkce na zadní obrazovce jsou velmi fajn a hodně mi usnadňují použití telefonu. S funkcemi Al jsem také spokojená. Celkově je to skvělý telefon vhodný pro ženy, protože máme jak malé kapsy, tak i kabelky. Vřele doporučuji.
0 Like
Valien
First Poster
Možnosti
Moje první zkušenost s telefonem typu "Fold". Přešel jsem na něj ze strašího Flipu4 (který mi dobře sloužil 2,5 roku). Velký display mě opravdu nadchl, velmi dobře se mi na něm pracuje, prohlíží fotografie i sleduje videa. V zavřeném stavu zároveň výborně funguje i vnější display - jako standardní telefon. Zařízení je skvěle zpracováno a působí prémiovým dojmem.
0 Like
Skipinka
Pioneer
Možnosti
Wow, spadla mi brada, vypadá fakt stylově – nad očekávání. Oproti Z Flip 5, který jsem měla doteď 2 roky, je znát velký rozdíl hlavně na vnějším displeji – je větší a má menší rámečky. Ta rýha u Z Flip 7 není vůbec vidět a vypadá jako normální telefon. Telefon je trochu širší, což působí příjemněji v ruce. Pant vypadá pevněji a celkově působí robustnějším dojmem. Navíc kapacita baterie – 4300 mAh je už slušná. 

image

image

0 Like
martfish
Navigator
Možnosti
Dnes jsem se stal majitelem Samsungu Galaxy Z Fold 7 v nejvyssi verzi, t.z. 16GB/1TB a ve velmi libivé modre barvě. Jelikož již po nekolikáté přecházím v řadě Z Fold, tak i já přidám několik postřehů. Na první pohled mě zaujala "štíhlost" nového Foldu 7. I ve složeném stavu je Fold 7 velmi subtilní zařízení a z vlastní zkušenosti rovnou říkám, že to bez pouzdra nepůjde. Další poznatek jsou displeje. Zas je to o kus lepší než Fold 6. Zajimavý je i černý rámeček. Mohl by být trošku užší, ale nevadí. Po prvním zapnutí mě ohromil Smart Switch, který je už opravdu parádní. Oba Foldy si tu povídají, jako by se znali už dávno:-) Velice mě těší změna poměrů displejů, protože to řadu Fold přiblížilo normálnímu pojetí telefonu. Ovladatelnost je skvělá, displeje famózní a výbava na super výši. Jediné, co mi bude chybět je podpora stylusu, ale s tím se dá žít. 
0 Like
Kačátko
Student
Možnosti
Upgrade z watch Rose Gold na Watch8 je znatelný nejen ve velikosti, ale i funkčně. 
Jsou krásné, velké a jasně viditelné. 
Líbí se mi jejich funkce např. Měření tlaku, spánkový pomocník, AGEs index, energy skóre...
Vyměnila bych starší typ za nový možná už dřív, ale nenastal wau efekt. Až u nových Watch8 v bílé barvě. Řemínek vypadá luxusně, doufám že svůj vzhled udrží dlouho.
0 Like
martfish
Navigator
Možnosti
Dnes jsem se stal majitelem Samsungu Galaxy Z Fold 7 v nejvyssi verzi, t.z. 16GB/1TB a ve velmi libivé modre barvě. Jelikož již po nekolikáté přecházím v řadě Z Fold, tak i já přidám několik postřehů. Na první pohled mě zaujala "štíhlost" nového Foldu 7. I ve složeném stavu je Fold 7 velmi subtilní zařízení a z vlastní zkušenosti rovnou říkám, že to bez pouzdra nepůjde. Další poznatek jsou displeje. Zas je to o kus lepší než Fold 6. Zajimavý je i černý rámeček. Mohl by být trošku užší, ale nevadí. Po prvním zapnutí mě ohromil Smart Switch, který je už opravdu parádní. Oba Foldy si tu povídají, jako by se znali už dávno:-) Velice mě těší změna poměrů displejů, protože to řadu Fold přiblížilo normálnímu pojetí telefonu. Ovladatelnost je skvělá, displeje famózní a výbava na super výši. Jediné, co mi bude chybět je podpora stylusu, ale s tím se dá žít. 
0 Like
MiaHE
First Poster
Možnosti

Tenký, ľahký, rýchly a štýlový – tak sa dá opísať nová skladačka od Samsungu – Galaxy Z Flip 7. Tento smartfón prináša kombináciu špičkového štýlového dizajnu, tých najmodernejších technológií a praktickosti, ktorú ocení každý používateľ. Okrem svojho ikonického skladacieho dizajnu zaujme najmä perfektným 50 Mpx fotoaparátom, ktorý zachytí každý moment s úžasnou ostrosťou a farebnou vernosťou – a to aj v horších svetelných podmienkach. Rovnako kvalitná je aj predná selfie kamera, ktorá zaručí výborné zábery. Pri fotografovaní určite oceníte aj veľký predný displej, na ktorom môžete svoj vzhľad kontrolovať ja pri fotení zadnou kamerou.

Vďaka vylepšenej umelej inteligencii dokáže telefón fotografie automaticky upraviť hneď po odfotení – doladiť farby, ostrosť aj jas, aby výsledok vyzeral profesionálne. AI Vám tieto úpravy dokonca sama navrhne. Veľkým benefitom je predný vonkajší displej, ktorý plnohodnotne umožňuje písať správy, prijímať hovory, kontrolovať notifikácie či sledovať počasie bez nutnosti otvoriť celý telefón. Rovnako z neho získate prístup k budíku či kalendáru.

Nechýba ani výkonná batéria, ktorá zvládne celodenné aktívne používanie – od navigácie, cez telefonovanie, prehrávanie videí až po fotenie – a samozrejmosťou je aj rýchle nabíjanie, ktoré vás nikdy nenechá v štichu. Galaxy Z Flip 7 je dôkazom toho, že inovácia a štýl môžu ísť ruka v ruke. Ideálny pre tých, ktorí chcú mať výnimočné technológie vždy po ruke – v elegantnej a kompaktné forme.

0 Like
pajko1
First Poster
Možnosti
Je to upgrade z Folgu 6. Na první pohled je krásně tenký, až je problém telefon otvírat. Také tlačítko s čtečkou otisků je mnohem výše a je to potíž si zvykat na tuto polohu.. V zavřeném stavu je obrazovka použitelna. Lépe se píše bez chyb. Na stole se hodně kýve vzhledem k hodně vystoplému trojitému fotoaparatu. Jinak je to ukázková evoluce i přes ztrátu pera.
V rozevřené poloze je ohyb méně znatelný.
Mohu vřele dopručit upgrade z Foldu 6.
0 Like
kormir
First Poster
Možnosti
Tak jsem se dnes konecně dočkala a dorazil očekávaný Z Fold 7. Vůbec jsem nechápala jak psali ostatní přede mnou o super vnějším displeji, jak se zvětšil. Z videii to není tak patrné, ale po roce s Z fold 6 to je poznat už při vybalení, prostě nádhera. Tloušťka úžasná jak je tenoučký. Mám zatím problém s otevíráním, věřím, že to chce grif a trénink. Zamrzelo mě ukončení pera S pen, pro používání v Excelu, ale vždy je to o tom něco za něco. Za mě spokojenost veliká, přenos dat byl také hladký. Samsungu se tento kousek povedl.
0 Like