před 2 týdny - naposledy upraveno Pondělí (kým) Viktor-F
Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.
Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?
Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.
Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:
🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7
🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip
Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.
před týdnem
před týdnem
Fold 7 mi dorazil dnes. Do té doby jsem měl možnost vidět pouze videa a obrázky na internetu. Když jsem ho vybalil z krabičky, byl jsem překvapený, jak je neskutečně tenký. V porovnání s Fold 6, který jsem používal rok, je to obrovský rozdíl. Telefon je tenký i když jsem ho dal do pouzdra. Když jsem dal oba telefony vedle sebe, uvědomil jsem si, jak se změnily i jeho ostatní rozměry. I když se jedná jen o pár milimetrů, v zavřeném stavu je to viditelný rozdíl. S většími displeji to bude super zážitek.
před týdnem
Samsung Z Flip 7 mám teprve krátce, ale už teď mě nadchl svým neobvyklým designem a kvalitou zpracování. Hned po vybalení mě zaujal jeho kompaktní rozměr ve složeném stavu – perfektně se vejde do kapsy, ale po otevření nabídne velký a plynulý displej, který je radost používat. Zatím působí velmi pevně, pant se zdá odolnější než u předchozích generací a celý telefon působí opravdu prémiově. Flex režim je super vychytávka – využívám ho hlavně při focení nebo sledování videí bez nutnosti držet mobil v ruce. Výkonově telefon zvládá vše, co potřebuji – rychlé přepínání aplikací, multitasking i náročnější úkoly. Zatím testuju výdrž baterie, ale při běžném používání mi vydrží den, což je vzhledem ke konstrukci fajn. Fotoaparát je solidní, hlavně za dobrého světla dělá krásné snímky. Z Flip 7 je podle mě ideální pro lidi, kteří chtějí spojení inovace, stylu a praktičnosti v jednom zařízení.
před týdnem - naposledy upraveno před týdnem
před týdnem
před týdnem
Nový Samsung GALAXY Z FOLD 7 je opravdu tenký telefon, ve srovnání s mým předchozím typem Z FOLD 5 cca o 50% ztenčený . Tělo a rám telefonu je výrazně pevnější . Rychlost telefonu (např listování v galerii cca 20.000 foto a 1000 videí je neskutečně svižný .Přední displej je konečně standardní velikosti -poměru stran jako běžné telefony a prohlížení a psaní je velmi pohodlné.Fotoaparát 200 Mpix je skvělý ,testoval jsem jak ve dne i v noci .Zadní čočky při nasazeném zadním karbonovém krytu působí velmi robustně .Vnitřní velmi kvalitní a jasnější displej je prakticky bez viditelného ohybu v kloubu. Otevírání vnitřního displeje jde velmi ztuha . Nabíjení je opět jen 25W ale telefon se nabije velmi rychle. Výdrž baterie v hod. je ve srovnání se starší ZF5 je dle mého názoru min o 30% lepší . Telefon nepodporuje S-PEN . S velikosti i váhy telefonu jsem nadšený .Když ho nosím v kapse kalhot není tak masivní a těžký. Věřím že bude dobře sloužit jako jeho předchůdce .
před týdnem - naposledy upraveno před týdnem
Fold 7 v zavřeném stavu se drží velice příjemně je až neuvěřitelné že je lehčí jak s25 ultra. V otevřeném stavu je pocitově až moc křehký tak ukáže čas jak moc je odolný vůči pádům a tak. Cena byla vyšší ale díky výkupu se srovnala. Tím že je foun tak úzký tak se bojím o výdrž baterie ale to zase ukáže čas. Zatím z něho mám pozitivní dojem je to dělo a jeho lehkost je příjemná v kapse oproti minulým foldům ovšem se bojím odolnosti a výdrži baterie. Ale je prostě k nevíře jak se jim to povedlo.
před týdnem
před týdnem
Telefon opravdu moc pekny a tenky ve slozenem stavu je skoro tak hruby ako S25 ultra. Vnutorny displej skoro bez otravneho ohybu. Vyrazne sa zlepsil fotak, zmizla podpora S pen ale zatim mi nechyba. Baterka vydrzi cely den uplne bez problemu. Celkovo som rad ze som vymenil Iphone za Fold7 nic lepsiho na trhu asi momentalne neni.
před týdnem
S tenším a ľahším dizajnom, vylepšeným pántom, výkonným procesorom a 200 MP fotoaparátom je to naozaj pôsobivé zariadenie. Ak hľadáte to najlepšie zo sveta smartfónov a tabletov v jednom balení a nevadí vám vyššia cena, Galaxy Z Fold 7 je silným kandidátom. Musim vyzdvihnut perfektne fungujuci otlačoku prsta. Nikdy som nemal takyto typ telefonu a preto som zvedavý na jeho funkcnost s časovým odstupom.
Získejte rychlou odbornou pomoc s vyhrazenou podporou přesně tehdy, když ji nejvíce potřebujete
Zjistit více