Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Recenze Galaxy Z Fold7, Z Flip7 nebo Z Flip7 FE

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
2941 Zobrazení
CommunityBlogger
Samsung Official
Možnosti

banner fold.jpg

Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.

Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?

Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.

Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:

🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7

🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip

Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.

238 Odpovědi
MartinFo
Journeyman
Možnosti
Fold 7 mi dorazil dnes. Zatím jsem měl možnost vidět pouze videa a obrázky na internetu. Když jsem ho vyvalil z krabičky, byl jsem překvapený, jak je neskutečně tenký. V porovnání s Fold 6, který jsem používal rok, je to obrovský rozdíl. Telefon je tenký i když jsem ho dal do pouzdra. Při kopírování dat ze starého na nový Fold jsem si uvědomil, jak se změnily jeho ostatní rozměry. I když se jedná jen o pár milimetrů, v zavřeném stavu je to viditelný rozdíl. Všem, kteří chtějí mobil, který je jiný než většina ostatních, skládací zařízení doporučuji.
0 Like
MartinFo
Journeyman
Možnosti

Fold 7 mi dorazil dnes. Do té doby jsem měl možnost vidět pouze videa a obrázky na internetu. Když jsem ho vybalil z krabičky, byl jsem překvapený, jak je neskutečně tenký. V porovnání s Fold 6, který jsem používal rok, je to obrovský rozdíl. Telefon je tenký i když jsem ho dal do pouzdra. Když jsem dal oba telefony vedle sebe, uvědomil jsem si, jak se změnily i jeho ostatní rozměry. I když se jedná jen o pár milimetrů, v zavřeném stavu je to viditelný rozdíl. S většími displeji to bude super zážitek.

0 Like
karlicek
Journeyman
Možnosti

Samsung Z Flip 7 mám teprve krátce, ale už teď mě nadchl svým neobvyklým designem a kvalitou zpracování. Hned po vybalení mě zaujal jeho kompaktní rozměr ve složeném stavu – perfektně se vejde do kapsy, ale po otevření nabídne velký a plynulý displej, který je radost používat. Zatím působí velmi pevně, pant se zdá odolnější než u předchozích generací a celý telefon působí opravdu prémiově. Flex režim je super vychytávka – využívám ho hlavně při focení nebo sledování videí bez nutnosti držet mobil v ruce. Výkonově telefon zvládá vše, co potřebuji – rychlé přepínání aplikací, multitasking i náročnější úkoly. Zatím testuju výdrž baterie, ale při běžném používání mi vydrží den, což je vzhledem ke konstrukci fajn. Fotoaparát je solidní, hlavně za dobrého světla dělá krásné snímky. Z Flip 7 je podle mě ideální pro lidi, kteří chtějí spojení inovace, stylu a praktičnosti v jednom zařízení.

0 Like
bigotesmsi
Student
Možnosti
The Samsung Z Fold7 is seriously one of the best phones I’ve used for
gaming. The big 7.6-inch screen makes a huge difference, especially
for games like Zenless Zone Zero. The graphics look amazing, and the
120Hz refresh rate makes everything feel super smooth. It’s way easier
to control characters and tap abilities with the extra screen space—it
feels like playing on a small tablet.

Performance-wise, the Fold7 handles everything like a beast. Whether
it’s intense combat in Zenless Zone Zero or streaming AAA titles
through Xbox Cloud Gaming, there’s no lag, no overheating, and the
graphics stay sharp. I’ve been playing Halo and Forza Horizon through
the cloud, and paired with a Bluetooth controller, it feels like I’m
playing on a console. The phone’s built-in cooling system and powerful
processor really hold up, even during longer sessions.

What makes it even better is Flex Mode. You can fold the phone halfway
and still use the screen—perfect for watching YouTube, checking chats,
or looking up tips while you play. The battery lasts long enough for
marathon sessions, and charging is fast when you need a top-up.

If you’re into mobile gaming or cloud gaming, the Z Fold7 is totally
worth it. It’s not just a phone—it’s a full-on portable gaming setup.rHJYLsWgfw.jpgZJ4ntBwv01.jpgZDkya95NY8.jpgDtytz48Xy1.jpg
0 Like
Uzivatel23849
First Poster
Možnosti
Na galaxy fold7 jsem přešel z ultra s25 a zatím není čeho litovat. Fold7 je v zavřeném stavu malý, lehký a designově pěkný. Pokud někomu chybí s-pen tak po S25 kde přišel o většinu užitečných funkcí vlastně vůbec u fold7 nechybí. Vnitřní display už nemá na dotyk ten plastový pocit jako u předchozích generací a místo ohybu skoro není poznat. Další pro mě velké plus je že pracovní profil šel nastavit už od 1 dne na rozdíl od s25 ultra. Určitě doporučuji, za ty peníze stojí.
0 Like
MiBa75
Apprentice
Možnosti

Nový Samsung  GALAXY Z FOLD 7 je opravdu tenký telefon, ve srovnání s mým předchozím typem Z FOLD 5 cca o 50% ztenčený . Tělo a rám telefonu je výrazně pevnější . Rychlost telefonu (např listování v galerii cca 20.000 foto a 1000 videí je neskutečně svižný .Přední displej je konečně standardní velikosti -poměru stran jako běžné telefony a prohlížení a psaní je velmi pohodlné.Fotoaparát 200 Mpix je skvělý ,testoval jsem jak ve dne i v noci .Zadní čočky při nasazeném zadním karbonovém krytu působí velmi robustně .Vnitřní velmi kvalitní a jasnější displej je prakticky bez viditelného ohybu v kloubu. Otevírání vnitřního displeje jde velmi ztuha . Nabíjení je opět jen 25W ale telefon se nabije velmi rychle. Výdrž baterie v hod. je ve srovnání se starší ZF5 je dle mého názoru min o 30% lepší . Telefon nepodporuje S-PEN . S velikosti i váhy telefonu jsem nadšený .Když ho nosím v kapse kalhot není tak masivní a těžký. Věřím že bude dobře sloužit jako jeho předchůdce .

Miroslav Balajka
0 Like
Members_MrZTaD7
First Poster
Možnosti

Fold 7 v zavřeném stavu se drží velice příjemně je až neuvěřitelné že je lehčí jak s25 ultra. V otevřeném stavu je pocitově až moc křehký tak ukáže čas jak moc je odolný vůči pádům a tak. Cena byla vyšší ale díky výkupu se srovnala. Tím že je foun tak úzký tak se bojím o výdrž baterie ale to zase ukáže čas. Zatím z něho mám pozitivní dojem je to dělo a jeho lehkost je příjemná v kapse oproti minulým foldům ovšem se bojím odolnosti a výdrži baterie. Ale je prostě k nevíře jak se jim to povedlo.

0 Like
Lukassee11
First Poster
Možnosti
Přešel jsem ze Z Fold5 na nový Z Fold7 a rozdíl je znatelný už na první dotek🔥 Nový pant je pevnější a zároveň tenčí, displej má jasnější barvy a celkově je zařízení rychlejší a lépe optimalizované. Výdrž baterie se zlepšila a multitasking je ještě plynulejší. Samsung opět ukázal, že skládací telefony posouvá dál nejen vzhledem ale především výkonem.
0 Like
romikhr
First Poster
Možnosti

Telefon opravdu moc pekny a tenky ve slozenem stavu je skoro tak hruby ako S25 ultra. Vnutorny displej skoro bez otravneho ohybu. Vyrazne sa zlepsil fotak, zmizla podpora S pen ale zatim mi nechyba. Baterka vydrzi cely den uplne bez problemu. Celkovo som rad ze som vymenil Iphone za Fold7 nic lepsiho na trhu asi momentalne neni.

0 Like
Peter626L
First Poster
Možnosti

S tenším a ľahším dizajnom, vylepšeným pántom, výkonným procesorom a 200 MP fotoaparátom je to naozaj pôsobivé zariadenie. Ak hľadáte to najlepšie zo sveta smartfónov a tabletov v jednom balení a nevadí vám vyššia cena, Galaxy Z Fold 7 je silným kandidátom. Musim vyzdvihnut perfektne fungujuci otlačoku prsta. Nikdy som nemal takyto typ telefonu a preto som zvedavý na jeho funkcnost s časovým odstupom.

0 Like