Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch - lyžovanie

(Téma vytvořeno: 24-01-2019 08:38 PM)
2348 Zobrazení
joosi
Apprentice
Možnosti

Dobrý deň,

cez víkend som pri lyžovaní chcel namiesto telefónu použiť apku Endomondo v Galaxy Watch 46mm... prvé jazdy meralo bez problémov, no keď som sa neskôr pozrel na hodinky, boli zamknuté, namiesto Endomonda ukazovali ciferník a v zozname posledných aplikácií nebolo nič. Samozrejme Endomondo nič neuložilo.

Neviete, kde by mohol byť problém? Mohli hodinky zblbnúť z Endomonda, prípadne mohli sa samé reštartovať od chladu? Keď som potom chcel Endomondo znova spustiť, nebol s tým žiaden problém, našlo GPS a fungoval aj senzor tepu.

Vytiahol by som aj log z hodiniek, ktorý by snáď pomohol, no netuším ako.

Ďakujem za pomoc.

0 Like
6 Odpovědi
adam_boss
Navigator
Možnosti

@Libb @Evilman Nevíte?

N 3310 > 3410 > SE W880i > Galaxy S2 > S3 > S4 > A5 > S7 Edge > S9+ > Note9
0 Like
jeldos
Student
Možnosti

Dobrý den, 

mně Endomondo funguje správně. Co se mi ale stává, tak si rukavicema zmáčknu tlačitko na pauzu. To se mi stalo několikrát. 

Spíš mi vadí, že Endomondo neumí rozeznat lanovky. Zkoušel jsem ješte aplikaci od Rossignolu a ta mi během dne padala, takže je nepoužitelná. Jiné aplikace jsem bohužel nenašel, takže používám v telefonu Ski Tracks. Škoda, že není aplikace i pro hodinky, ale údajně jí plánují. 

Takže kdybyste někdo měl tip na funkční aplikaci, tak sem s ní 🙂

Díky. 

Evilman
Navigator
Možnosti

Zdravím, já osobně nemám zkušenosti ohledně sportovních aktivit. Používám na sport starší hodinky od Garminu, ke kterým mám i hrudní pás a vše již nastavené k obrazu svému. Watchky mám pouze pro denní účely, tedy nemohu poradit. 

0 Like
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Ako už bolo spomenuté, nie je možné, že počas lyžovania ste stlačili niektoré z tlačidiel, prípadne niečo na displeji?

0 Like
joosi
Apprentice
Možnosti

Dobry den,

jasne, mohlo sa stat aj to, ze by sa mi nejakym sposobom stlacilo spodne tlacidlo na dlhsie a tym sa hodinky restartovali, no nemal som rukavice ani bundu na tesno a druhy raz sa to uz nezopakovalo. Navyse tento "restart" som si vsimol po vystupeni z lanovky, kde teda som moc na ne netlacil.

Myslite teda, ze bezny chlad na lyzovacke by mali hodinky vydrzat bez problemov?

0 Like
ProCom
First Poster
Možnosti
Marně se pokouším najít způsob jak spustit záznam lyžování, aby mi to měřilo tepovku při použití Samsung Health. Na hodinkách (GW) jsem tento sport nenašel a při zapnutí záznamu na telefonu to zase neměří tep.
Nemáte někdo hint?
Díky
0 Like