Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Asculți Spotify offline direct de pe ceasul tău Galaxy Watch 4

(Subiect creat la: 24-08-2021 11:07 AM)
339 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Iată o opțiune pe care utilizatorii Samsung o așteptau de mult timp, să poată asculta muzică de pe Spotify, în modul offline, direct de pe ceasul Galaxy Watch4, fără să mai fie nevoie și de telefonul mobil

Android Central a scris că anumiți utilizatori de pe Reddit au raportat această funcție pe smartwatch-urile cu Wear OS. Utilizatorii din Europa și Statele Unite au început s-o  folosească. Pentru a beneficia de această opțiune trebuie să descarci aplicația Spotify pentru Wear OS din Play Store, pe ceas sau pe telefon.

După ce ai instalat aplicația Spotify trebuie să faci pair între ceasul cu Wear OS și contul Spotify, prin intermediul browser-ului. Dacă apare opțiunea ”Downloads” pe smartwatch înseamnă că funcția este activă.

Drăguț, nu?

Via GSMArena.com.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
2 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Cred ca e foarte bine venita optiunea, cel putin pentru cei care alearga si vor sa asculte muzica (si nu numai pentru ei).

0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Mda din păcate versiunea cea mare plus LTE este cam scumpa! Asa ca rămân la Watch 3 al meu

0 Aprecieri