Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Review watch 5 (44mm) după 2 săptămâni.

(Subiect creat la: 20-07-2023 09:23 PM)
288 Vizualizări
david240
Big Cheese
Opțiuni

Bună comunitate!

Acum 2 săptămâni am achizionat modelul galaxy watch 5 (44mm) pe culoarea sapphire de pe Altex deoarece era o reducere de la 800 lei la 645 lei.

Am vrut sa fac un review ***** acest deoarece am reușit sa imi fac o opinie cât de cât despre el.
(Am facut upgrade de la galaxy watch,prima generație deci o sa vorbesc destul de mult despre diferentele lor)

1. Performanta:
Galaxy watch 5 are un procesor mai potent, având destulă putere pentru animații smooth si chiar multe aplicații. Cel vechi nu era wow la acest capitol.

2.sistemul de operare:
Imi place foarte mult la acesta sistemul de operare deoarece este wear os si nu vechiul tizen. Mă simt mult mai bine cu wear os deoarece este mult mai simplu să instalezi aplicații si chiar să folosesc unele populare ca shazam.

3. senzorii: 
Aici upgrade-ul este uriaș. Vechiul ceas avea doar monitorizarea somnului,pulsului si stresului care nu erau foarte wow,dar cel nou are pe lângă cele menționate si senzor de temperatura,de oxigen,de masă corporală si ECG. Pot fi foarte utile daca vrei sa monitorizezi anumite lucruri.(niciodata sa nu asculți ceasul la un diagnostic,deoarece acesta poate sa nu dea unul concret. Daca crezi ca ai probleme de sănătate contactează un medic!)

4. Bateria:
Bateria este mai mică ca la vechiul ceas,dar se ține bine având in vedere ca nu îl folosesc cel mai intens.

In concluzie, ceasul este minunat si a meritat cumpărat! Este un upgrade major față de prima generație si sunt mulțumit.

Am atașat câteva poze cu acesta! (Fiecare fotografie o să aibă câte o descriere)

image

Melodie găsită cu aplicația "Shazam"

image
Fața curentă a ceasului(cea originala a acestuia)

image
Spotify

image
Comparație dintre cele doua ceasuri. (Stânga>> prima genereatie | dreapta>>watch 5)

image
Diferența la senzori dintre cele două.(Stânga>> prima genereatie | dreapta>>watch 5)

image
Actualizare software

image
Actualizare software

image
Prima încărcare

image
Configurare

image
Configurare 

image
Configurare

image
Prima deschidere

image
Ce conține cutia acestuia:

image
Ceasul in cutie

image
Cutia acestuia

3 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mă bucur că ești mulțumit! Să-l stăpânești cu plăcere!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
david240
Big Cheese
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Multumim pentru review! Sa te bucuri de el fara probleme! 🙂