Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Înrolare card Revolut în Portofel Google

(Subiect creat la: 18-08-2022 10:09 AM)
1292 Vizualizări
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Am achiziționat un Samsung Watch 4 adus din Italia și l-am împerecheat cu A52s 5G. Am vrut să trec cardul Revolut în Portofelul Google de pe ceas și îmi dă erori. Menționez că pot face plăți cu telefonul, doar ceasul îmi face probleme. Aveți vreo idee ce poate fi? O fi din cauză că ceasul este din altă țară? Mulțumesc! 

image

image

21 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Nu știu, doar intreb, dacă ai înrolat cardul in Gpay pe telefon nu il vede automat si in Gpay pe ceas?
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Nu
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Din ce am găsit online dacă ai inrolate carduri pe telefon se pot transfera si pe ceas. Doar trebuie sa confirmi transferul si sa introduci din nou cvc.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Exact asta am făcut, dar nu vrea, îmi apar mesajele de mai sus.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Cel puțin la mine nu funcționează. Poate fac eu ceva greșit.
0 Aprecieri
IoanCristian
Explorer
Opțiuni
Salut. Am aceeasi problema, cu cardul de debit (raiffeisen). Nu am gasit vreun fix pana acum..
0 Aprecieri
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Cardul Raiffeisen nu e acceptat ... https://support.google.com/wallet/answer/12168918?hl=ro
0 Aprecieri
i33
Pioneer
Opțiuni
Ai ales Romania atunci cand ai configurat ceasul ?
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
i33
Pioneer
Opțiuni
Eu pe ceas am si Revolut si ING . Incearca sa adaugi un card virtual din Revolut sa vezi daca ai aceeasi problema.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Am încercat, aceleași problemă.
0 Aprecieri
B_Alex85
Helping Hand
Opțiuni
Aceeasi problema o am si eu cu cardul de la Unicredit. Sunt afisate aceleasi mesaje. Si ceasul l-am achizitionat din tara, mai exact de la Samsung.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă să ștergi și reinstalezi aplicația pe ceas și să înrolezi iar cardurile. Și trebuie să pui pin la ceas, altfel nu o sa2 accepte
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Am făcut treaba asta de 20 de ori, am resetat și ceasul de vreo 4 ori, am pus model de deblocare a ceasului în loc de PIN, nimic. Au oare o problemă cu acceptarea cardurilor Revolut pe ceas?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, nu ar fi exclusa nici ca problema sa fie de la revolut.
0 Aprecieri
IrinelBardaș
Voyager
Opțiuni
Salutare!
Aceeași problema o am și eu.
Am achiziționat de curând un watch 5 pro și nu reușesc sa îmi adaug nici un card pe ceas. Am încercat toate metodele. Am citit ca exista o problema cu cardurile Master Card în perioada asta, in sistemul bancii, nu știu, și de aceea nu funcționaza pe ceas. Eu am doar card-uri Master Card.
Sper sa se rezolve cu un viitor update și sa fie o chestie de durata scurta.
Multă bafta și sa te bucuri de ceas 😉
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Să sperăm. Să stăpânești cu bine "jucăria"!
i33
Pioneer
Opțiuni
Am incercat acum dimineata sa adaug un card virtual si primesc aceeasi eroare. Cred ca e o problema de la Revolut.
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
La asta m-am gândit și eu.
0 Aprecieri
ciprianos3
Pathfinder
Opțiuni
Eu am card fizic de revolut si merge adaugat pe ceas...