Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am adăugat cardurile bancare pe Galaxy Watch Ultra

(Subiect creat la: 04-09-2024 11:30 AM)
190 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu este o mare inginerie, cardurile bancare se adaugă foarte ușor pe Galaxy Watch Ultra. Și, de fapt, tocmai asta-i și de lăudat, că nu e o mare inginerie.

Ce trebuie să faci? În primul rând, trebuie să adaugi Google Wallet și pe ceas. Nu este suficient că ai Google Wallet pe telefonul mobil și că ai cardurile bancare adăugate acolo.

După ce ai adăugat Google Wallet și pe mobil poți demara acțiunea de adăugare de carduri. Practic, treci printr-un proces similar de adăugare a cardurilor pe care l-ai urmat și pentru telefonul mobil. Vei avea parte de câteva verificări de securitate din partea băncilor, dar nu ar trebui să dureze mai mult de un minut, două. 

N-am avut nicio problemă să adaug pe Galaxy Wacht Ultra carduri de la ING Bank, Banca Transilvania și Revolut. 

5 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super!
Și eu am pe Watch 5 Google Wallet și chiar este folositor as putea spune!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și la mine a fost foarte simplu și rapid! Și am adăugat nu unul ci mai multe 😁
Menționez că, poți adauga carduri și de la Raiffeisen Bank.
PS, sa vad dacă pot înrola și unul de la Salt Bank( nu am avut timp să încerc, momentan)
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Pathfinder
Opțiuni
mai urat..pentru bancile care nu merg...adaugate decat prin apk lor...si pe alea le am eu...una e unicredit...🤦‍♂️🤦‍♂️..
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ah! Îmi pare rău pentru tine.

FlaviuDeva
Journeyman
Opțiuni
Se adaugă ușor Google wallet, dar mă obligă să blochez ecranul.
Voi băgați pin-ul sau desen la fiecare utilizare a ceasului sau doar când trebuie să plătiți?
0 Aprecieri