Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Watch active 2 -huawei probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-05-2021 09:36 AM)
2015 Megtekintések
Levi900604
Journeyman
Beállítások

Hello,

Adott egy Samsung galaxy watch active 2 esim és egy huawei p30 pro. A készülékek összekapcsolása bluetooth-al sikerült elsőre, wearable app az active 2 pluginnal együtt telepítve. Qr kóddal esim szintén zökkenőmentesen regisztrálva, minden szépen működik is, ahogy kell.

Viszont az első pár bluetooth szétkapcsolódás után (2-3 alkalom) nem lehet újra kapcsolódni az órához a telefonnal. Ha a sima bluetooth menübe nézem meg a telefonon akkor azt írja, hogy csatlakoztatva, viszont a wearable alkalmazásban nincs csatlakoztatva. Amikor rámegyek az alkalmazasban, hogy kapcsolodás, kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni. Hiába kapcsolom ki az órát, a telefont, kapcsolom ki a bluetooth-ot és vissza, ugyanaz a hiba. Innentől kezdve az órán semmilyen értesítés, hívás nem jelenik meg. Egy esetben, ha távoli kapcsolatban van, akkor a hívások megjelennek rajta, viszont más értesítés nem. Ezt a problémát csak visszaállítással és újratelepítéssel, majd újra csatlakoztatással tudtam megoldani, de ugyanez lesz a vége pár bluetooth szétkapcsolódás után.

Van esetleg erre valami megoldás, amit valakinek már sikerült megfejtenie?

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A Wearable alkalmazás és a Plugin altatási módját lenne érdemes konfigurálni (valamint az energiatakarékos módot kikapcsolni, ha esetleg fut), lehet ez okozza a kapcsolódási problémákat. Ezt az alábbi módon teheted meg: https://consumer.huawei.com/hu/support/content/hu-hu00411004/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

13 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Az óra firmware-e naprakész? 

Levi900604
Journeyman
Beállítások
Szia. Az első üzembehelyezésnél frissítettem, nagyjából 100 mb körüli volt ha jól emlékszem. Miután viszont csináltam a gyári visszaállítás nem dobja ki a frissítést. Gondolom azért mert az megmaradt.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Amit még tudsz, az a Galaxy Wearable app gyorsítótárát üríteni. Az órát ha jól értem, gyári visszaállítást csinálsz?

0 tetszik
Levi900604
Journeyman
Beállítások
Igen. Miután nem kommunikáltal egymással az orán csináltam egy gyári visszaállítást. A telóról töröltem a wearable alkalmazást meg a plugin-t és újra csináltam az egész folyamatot. Utána megint működtek együtt kb. a 2-3. bluetooth kapcsolat bontásig utána pedig megint nem lehetett őket csatlakoztatni.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

De miért szakítod meg vele a kapcsolatot?

0 tetszik
Levi900604
Journeyman
Beállítások
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem én szándékosan szakítom meg vele a kapcsolatot, hanem magától szakad meg a bluetooth kapcsolat, mivel az óra olyan távolságba kerül a telefontól, hogy automatikusan megszakad. Az első ilyen kapcsolatbontást még általában túléli és amikor kellő közelségbe ér az óra vissza is kapcsolódik magától. De a második harmadik alkalom után sajnos nem kapcsolódik már vissza se magától se manuálisan, de még a távoli kapcsolat sem működik.
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A Wearable alkalmazás és a Plugin altatási módját lenne érdemes konfigurálni (valamint az energiatakarékos módot kikapcsolni, ha esetleg fut), lehet ez okozza a kapcsolódási problémákat. Ezt az alábbi módon teheted meg: https://consumer.huawei.com/hu/support/content/hu-hu00411004/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Levi900604
Journeyman
Beállítások
Köszi. Megpróbálom
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Levi900604 

Szia,

Sikerült elvégezni a hibaelhárítási lépéseket?