Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy Watch Active Huawei Mate 20 Pro probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-05-2022 01:44 AM)
801 Megtekintések
Krisz82
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Sajnos folyamatosan falakba ütközök a Watch Active és a Huawei Mate 20 Pro párosítása közben.

Össze tudtam őket hozni a wearable appal (plugin letöltve,samsung accessory service letöltve,appok altatása tiltva,engedélyek megadva) viszont mégis eldobálja a kapcsolatot és utána nem csatlakozik vissza az óra automatikasan a telefonra.

Ami a legfurcsább ,hogy samsung fiókba kellene bejelentkezni a párosítás végén,hogy biztonsági mentést tudjak visszállítani DE nem enged bejelentkezni és a bejelentkezési oldalt 3-4 másodpercenként feldobálja egészen a telefon újraindításáig. Miután a jelszót beírom és rányomok a bejelentkezés gombra már ugrik is fel egy új bejelentkezési ablak  🧐

Kb. a 30. próbálkozás után feladtam a küzdelmet.

Tudna valaki valami működő megoldást,hogy a két eszköz funkcionálisan tudjon együttműködni egymással?

Köszönöm előre is!

22 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Utána nézünk, addig is a türelmedet kérem.

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben van rá opciód, a készülék Bluetooth láthatóságát kapcsold be folyamatosan aktívra, valamint az operációs rendszer ne korlátozza az akkumulátorhasználatot a Galaxy Wearable és a Watch Active Plugin alkalmazások számára.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Krisz82
Explorer
Beállítások
Szia!
A BT láthatóságot nem piszkáltam eddig, utóbbit viszont megcsináltam de nem segített.
Megpróbálom a kettőt együtt hátha :smiling-face:
Jelzem,hogy mire jutottam amint lesz időm kipróbálni 😉
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Krisz82 

Köszi, várjuk a visszajelzést!

Krisz82
Explorer
Beállítások
Tettem néhány próbálkozást viszont a BT láthatóságára vonatkozó beállítás sajnos nem található a Mate 20 Pro-nál.
Továbbra is probléma, hogy a samsung account-ba való belépéshez folyamatosan nyit új felugró ablakokat a telefon amint pekapcsolom a BT-t és próbálok csatlakozni az órához.
A wearable appban a Fiók és biztonsági mentés menüben a Samsung accountnál csak akkor írja a mail címem ha az óra le van válalasztva, ahogy sikerül csatlakozni a telefonhoz úgy a fent említett menüben a mail cím eltűnik mintha nem társítottam volna az apphoz a samsung fiókom (ilyenkor hiába próbalok az alkalmazáson keresztül belépni a fiókomba mégsem látható ott a mail címem míg le nem választom az órát)....
Amúgy hihetetlen mert a Gear S3 Frontier és a Watch 4 Classicom is működött a telefonnal (azoknál csak hívásnál volt gond,hogy random váltogatta,hogy a telefonon vagy az órán lehetett hallani a beszélgetőpartnert).
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hanyas verzió van telepítve a Galaxy Wearable alkalmazásból és a Watch Active Plugin-ból?
Más Samsung-os viselhető eszközhöz lévő bővítmény esetleg nincsen telepítve?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Krisz82
Explorer
Beállítások
Wearable: 2.2.48.22033061
Active Plugin: 2.2.07.22042841N
A telefonon vissza lett állítva gyári állapotra és utána csak a watch activeot próbáltuk társítani így egyéb samsung eszközökhöz nem lehet rajta bővítmény.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A készülék lett visszaállítva gyári alapállapotba?

0 tetszik
Krisz82
Explorer
Beállítások
Igen.Egy Galaxy A5 2017-et hivatott leváltani de előtte le kellett gyalulni a rendszert,hogy az A5 dolgainak ne keverjen be szoftveresen semmi.
0 tetszik