Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Messenger és az okosóra

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-05-2021 11:07 PM)
9373 Megtekintések
Pheidra
Explorer
Beállítások
Sziasztok,  másnak is van olyan problémája, hogy fb messegerről kapott üzenetre órán keresztül nem lehet válaszolni? (Nem küldi el)
Volt, amikor működött de általánosan nem.
7 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Értesítésre való válaszadás terén már volt sajnos mindenféle probléma a viselhető eszközöknél, jó eséllyel verzió különbözet, az alkalmazás/Android inkompatibilitása (API) vagy csak szimplán a Tizen szerencsétlensége vezet ehhez.

Egyszóval gyári visszaállítással, szoftverfrissítéssel és alkalmazás újratelepítéssel lehet próbálkozni elsősorban. Illetve még számíthat az is, hogy Samsung okostelefonnal van-e összekapcsolva az óra.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Pheidra
Explorer
Beállítások
Igen, minden itt leírtat számba vettem de mindem bizonnyal a TIZEN szerencsétlensége lehet a válasz mindenre. Egyszer működik, egyszer nem. Most éppen nem. Nálam csak a fb messenger csinálja ezt. Viber, Whatsapp működik. Mindig persze ezekre ritkábban kapok üzenetet :smiling-face: igazából már elengedtem. Azt gondoltam, hogy ha A szériáról S-re váltok megoldódik a probléma. Sajnos nem. Mondjuk addig nem is annyira fontos gyors, hangüzenetet nem lehet válaszként küldeni, mert annyira nem komfortos a viszonylag kicsi felületen pötyögni, a kézírás funkció is nehézkes ha gyorsan akar valaki válaszolni és nincs idő vagy lehetőség elővenni a telefont.
0 tetszik
GuruZone
Apprentice
Beállítások

azért furcsa amit írsz, mert amióta visszatértem a Samsung órákra (másfél éve!) kizárólag Xiaomi telóval használom őket és az esetek 100%-ában mindig sikeresen válaszolok az óráról.

Ez lett végül az a funkció, amivel az asszonyt is visszavonzottam a Samsung órás táborba.

Pheidra
Explorer
Beállítások
Néha nekem is sikerül, gondolom frissítéstől függ. De fb messengeren 90%-ban nem működik.
0 tetszik
Szaszy
Student
Beállítások
Sziasztok! Nekem egy első generáció Samsung Active órám van... Arról nem álmodom, hogy válaszolni tudjak az üzikre, de az valahogy megoldható, hogy legalább megkapjam őket az órára?
Pheidra
Explorer
Beállítások
Érdekes amit írsz, Acitve2 volt az előző órám, arra megérkezett minden, mellesleg a Watch5 sem tud sokkal többet az első generációs órákhoz képest üzentek terén, a mai napig nem tudok messengeren válaszolni. :smiling-face:
Nálad lehet valami beállítás lehet a megoldás.
0 tetszik
Szaszy
Student
Beállítások
Közben egyébként sikerült megoldani, az értesítéseknél valamiert le volt tiltva. 😅 De érdekes, mert én így viszont tudok válaszolni is😳