Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Watch 4 Classic Vérnyomás/EKG mérés

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-05-2022 08:52 AM)
277 Megtekintések
Bálint2000
Explorer
Beállítások
Sziasztok!

A napokban lettem tulajdonosa egy Watch 4 Classic órának, nagyon tetszik és semmi baja. Viszont, ha vérnyomás vagy EKG mérést akarok végezni, a Samsung Health Monitor ezt írja ki:

image

Valószínűleg a mobilonmal van a gond, küldödi importos sajna (Samsung Galxy Note 10 Lite). Az lenne a kérdésem, hogy így felejtős -e az EKG és Vérnyomás funkció, vagy van rá valamit lehetőség, hogy így is működjön?
0 tetszik
13 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Tudnál küldeni egy képet az SW adatokról? (óra+telefon)

Köszönöm

AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Jó a tipped, könnyen lehet, hogy a telefonod okozza a jelenséget.
Ahogy Tiborko is írta, ha küldesz a készülékek szoftver adatairól képernyőfotót, igyekszünk segíteni.
45leo
Explorer
Beállítások
Érdekes pedig nekem mükődik és note 10 lite-m van érdekes
Bálint2000
Explorer
Beállítások
Itt vannak a szofter adatokScreenshot_20220517_095109_settings_22343_1652773870.pngScreenshot_20220517_095123_settings_22344_1652773884.pngScreenshot_20220517-095204_Settings.jpgScreenshot_20220517-095157_Settings.jpg
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Iraki régiós szoftver fut a készüléken.
Ami megoldás lenne rá, hogy manuálisan újra kell szoftverezni a készüléket XEH régiókódos szoftverrel.
Bálint2000
Explorer
Beállítások
Azzal gondolom az összes jelenlegi adatomat lenulázza... Köszi választ! Megfontolom.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Igen, sajnos a biztos régió váltáshoz úgy kell megcsinálni, hogy minden adat törölve lesz a készülékről.
Ajánlott előtte Smart Switch-el egy biztonsági mentést csinálni, azt utána vissza tudod tölteni, és kb. folytatod onnan ahol a szoftverezés előtt volt a készülék, csak mostmár XEH régiós szoftverrel.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Vélhetően a te készüléked hivatalosan ide szánt szoftvert futtat.
0 tetszik
Bálint2000
Explorer
Beállítások
Rendben, amint időm lesz rá, bele vetem magam. Nagyon szépen köszönöm a segítséged és a többiek hozzászólásását is!