Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Huawei óra párosítása Samsung eszközzel

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-12-2020 09:09 PM)
71592 Megtekintések
Members_ZZUQeTL
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

A minap a következő problémába ütköztem: Honor Band 5 okoskarkötőmet akartam párosítani Samsung Galaxy A50 telefonommal. Az órához letöltőttem a Huawei Health alkalmazást is, de az alkalmazás nem akarja lefrissíteni az eszközöket, így nem tudtam párosítani a telefont az órával, mivel így nem adta ki lehetőségnek. Egy órás kutakodás után találtam egy olyan opciót, hogy le kell hozzá tölteni a Huawei Mobile Service alkalmazást is, ami segítene a működésben, de miután letöltöm nem engedi megnyitni, akárhonnan töltöm le. Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy tudnám csatlakoztatni a két eszközt egymáshoz vagy veszett ügy?

Ugrás a megoldásra
17 Válaszok
heni85
Student
Beállítások
Igen
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Bluetooth menüben sem látszódik a telefonodon a viselhető eszköz?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Ani80
First Poster
Beállítások
Sziasztok
Van egy Honor Band 6-420 okosóram
A Gondom hog- nem tudom csatlakoztatni a Samsung A23 telefonomhoz
Esetleg tud nekem segíteni valaki ?
Köszönöm szépen!
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Hol akadsz el pontosan?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Ani80
First Poster
Beállítások
Szia már ott hogy nem tudom letolteni a kiválasztott órát mert oraszámlapokat ad be hogy azt válaszam ki
0 tetszik
Dori71
First Poster
Beállítások
Sziasztok! Megvettem a Huawei új óráját, de sajnos azóta nem tudok a telefonnal fizetni. Minden engedély megadtam, amit csak lehetett, de nem működik a Wallet🥺 tudnátok segíteni?
Köszönöm szépen! 🙂
0 tetszik
mamó
First Poster
Beállítások
Sziasztok hogy tudom beállítani hogy lássam sz üzeneteimet. Huawri brand 8 okosórám van, az egészségügyi adatokat látom, de szeretném látni a messenger, gmail üzeneteimet is. A telefonom samsung galaxy a32. Köszi
0 tetszik
Fancsi_17
Student
Beállítások
Sziasztok. Van egy huawei watch fit 2-es órám és vettem egy új s25-öt, de sajnos nem tudom párosítani sehogy a régi samsungommal működött. Letöltöttem az alkalmazást az appgallery-ből is és bluetooth-on látják egymást de még sem tud párosodni. Tud valaki segíteni? Nagyon szeretem az órát szeretném megtartani.
0 tetszik